Museum anu pangsaéna di London

Museum anu pangsaéna di London

Upami anjeun resep musium, anjeun bakal resep nganjang ka ratusan musium anu tiasa dipilih di London, diantarana, Museum British, Museum Sejarah Alam sareng Museum Élmu. Ieu daptar a musium pangpentingna di London.

Warta anu saé pikeun kami nyaéta anjeun tiasa aksés seueur gratis, Janten anjeun tiasa ningali kumpulan permanénna tanpa mayar sakilo. Upami anjeun hoyong aksés kana paméran khusus anjeun kedah mayar biaya lebetna.

Musium Inggris

Museum British anu kawéntar nembongkeun rupa-rupa karya anu ngagambarkeun jaman baheula nepi ka jaman modéren di sakabéh planét urang. Patung Parthenon sareng koleksi tina mumia Mesir Kuno. Ngadaptarkeun gratis.

Museum Desain

Museum Desain mangrupikeun musium utama di planét anu didaptarkeun pikeun desain kontémporér: ti desain jati dugi ka desain grafis, ngalangkungan desain arsitéktur sareng desain industri.

Museum london

Museum London mangrupikeun musium perkotaan panggedéna di dunya, kalayan rupa-rupa objék sajarah sareng paméran anu ngajelaskeun sajarah kota. Panggihan anu London prasejarah, kota nalika jaman dominasi Romawi sareng hebatna ti jaman abad pertengahan na. Ngadaptarkeun gratis.

Museum Karajaan Greenwich

Anjeun moal hilap didatangan musium maritim pangageungna di dunya, Royal Observatory di Greenwich sareng Rumah Ratu anu bersejarah. Éta sadayana bagian tina Museum Karajaan Greenwich. Sababaraha gratis, batur anjeun kedah mayar.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*