Dalkey, tempat cicing jalma-jalma kasohor Irlandia

Dalkey

Aya seueur lingkungan di Dublin, tapi upami anjeun heran dimana éta beunghar tur kawéntar ti Irlandia jawaban na Dalkey. dalkey éta mangrupakeun kota leutik anu seueur sejarah sareng kapribadian. Éta ditunjuk janten Kota Bersejarah di 1994, kanyataanna, sareng mangrupikeun tempat asalna seueur panulis Irlandia.

Dalkey dinten ayeuna mangrupikeun jinis Beverly Hills ti Dublin kumargi sababaraha selebriti Irlandia sareng inohong internasional sanés parantos ngagaleuh pasipatan. Nilai bumi sareng bumi sakitar dieu parantos dua kali dina sababaraha taun ka pengker sareng ayeuna henteu ngan ukur saha waé anu tiasa ngalih ka tempat ieu caket Dublin anu murni pesona. Salaku conto, ieu tempat penyanyi Irlandia sareng umur énggal Enya ngagaduhan bumi méwahna, tapi aranjeunna ogé ngagaduhan bumi. Bono sareng The Edge, anggota U2, atanapi sutradara pilem Neil Jordan.

jelema dalkey éta cukup low-key, sanaos tatangga anu kawéntar, sareng bangga pisan kana sajarah anu panjang. Dalkey bahkan gaduh raja. Raja Dalkey munggaran ti saprak 1787 sareng éta mangrupikeun adat anu henteu resmi anu dijaga ku carita rakyat: anu dipilih nyaéta anu mingpin sadaya perayaan kota. Dalkey mangrupikeun kota anu pikaresepeun didatangan sabab éta pinuh ku gedong-gedong anu lami, garéja komo gaduh istana anu indah.

Tangtosna, di Dalkey, Irlandia Beverly HillsPubs seueur, aya réstoran, perpustakaan, kafe Internét, toko sareng hotél. Anjeun tiasa gancang kadieu nganggo DART (Dublin Area Rapis Transport).


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*