Opat réstoran murah sareng saé tuang di Galway

Pizzeria Adonan Bros

Iinditan identik sareng sarapan, tuang siang, camilan sareng tuang jauh ti bumi. Sahenteuna pikeun kuring. Éta henteu hartosna yén kuring kedah teras waé linggih dina tempat anu sanés, atanapi di hiji tempat. Kadang-kadang ngan ukur masalah nangtung, tapi sok tuang di luar.

Kanggo sababaraha waktos ayeuna aranjeunna nyarios kitu Galway parantos janten ibukota gastronomi Irlandia sareng pilihan gastronomic seueur. Sareng anu paling saé, anjeun henteu kedah gaduh seueur artos dina saku anjeun kanggo mikaresep asakan Irlandia. Ieuh aya harga lumayan di seueur tempat janten upami anjeun ka Galway kuring nyarankeun yén anjeun milarian sabab anjeun bakal mendakan dimana tuangeun di luar tanpa ngarobih anggaran.

Tuang mirah di Glaway? Tangtosna, kantun nunjuk ieu tempat:

  • Bros Adonan: Éta mangrupikeun pizzeria gaya Neapolitan. Oven ageung aya dina panempoan sahingga anjeun tiasa nonton pizza anjeun masak. Éta mangrupikeun tempat anu ramah, saderhana anu ngagaduhan tilu lanté sareng ruang santai pikeun dinten-dinten anu panas. Anjeun tuang pizza sareng inuman sakitar 10 euro. Tempatna di Upper Abbeygate Street, 24.
  • Rumah Makan Méksiko Boojum: Burrito Meksiko sareng taco didahar di dieu. Aya sababaraha rupa rasa sareng harga sareng éta mangrupikeun tempat anu populér pikeun murid, wisatawan, babaturan sareng kulawarga. A burrito sareng inuman sakitar 9 euro. Éta aya di 1 Spanich Parade Street, caket Spanyol Arch and Quay Street.
  • Rumah Makan Terikat: Anjeunna khusus kana lauk sareng kadaharan ti laut sareng aya di Henry Street. Éta mangrupikeun tempat anu dihias kalayan saé pisan, raoseun, sareng jalma anu ramah. Sababaraha lauk & kiripik klasik dibanderol 9 euro.
  • Moles: Éta mangrupikeun tempat katuangan Spanyol anu dasarna ngalayanan tapas kalayan harga anu saé. Croquettes, bakso, kentang, chorizo, sangria, anggur komo bir Spanyol. Mangrupikeun situs saderhana anu aya di Woodquay.

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*