Istana Countess Revilla de Camargo, musium seni

Museum Seni Hiasan Havana

Nalika révolusi Kuba lumangsung, seueur anu gaduh bumi Kuba kedah hijrah sabab pamaréntah nyita harta banda. Salah sahiji jalma ieu nyaéta Countess of Revilla de Camargo, María Luisa Gómez-Mena, saurang awéwé jegud anu ngagaduhan pabrik gula.

Istana Countess Revilla de Camargo diwangun kalayan méwah anu hébat dina awal abad ka-XNUMX sareng saatos dieksploitasi ieu dirobih janten Museum Seni Hias. Kusabab kitu urang tiasa lebet sareng nikmati kamewahan anu pernah dijaga éksklusif pikeun awéwé beunghar ieu.

Museum Seni Hiasan Havana aya di jalan 17 sareng E, di daérah Vedado. Countess terang kumaha nampi nalika Dukes of Windsor, raja Inggris anu bunuh diri sareng pamajikanana Amérika Kalér, Duchess of Alba, the Count of Barcelona, ​​diantara tamu anu kawéntar. Istana ieu ngagaduhan sabelas kamar sareng opat puluh panto total sareng dihias mewah. Sateuacan dirobih janten musium, seueur karya seni anu berharga anu dipendak di tukangeun témbok bata di kolong: lima kanvas romantis Perancis abad ka-XNUMX.

Kaleresan nya éta saatos révolusi éta kabuyutan diasingkeun sareng pupus di Spanyol dina taun 1965. Imah ieu ditingalkeun di tangan pamaréntah sareng ogé interiorna. Kiwari éta tempatna 33 rébu karya seni sareng aya potongan-potongan ti jaman Louis sareng Napoleon III, porselen Inggris sareng pabrik Perancis. Aya dua belas ruang paméran: di Comedor kalayan jam sareng patung, éta Ruang tamu neoklasik jeung Sekertaris anu éta tina Marie Antoinette, éta Kamar Boudoir kalayan potongan karya emas Perancis ti abad ka-XNUMX, éta Vestíbulo kalayan marmer Itali na, éta Aula layar Wétan, Kalayan partisi Cina ti abad ka XNUMX, XNUMX sareng XNUMX, éta Kamar wétan ku karpét Persia anu éndah, éta Kamar Sevreséta Inggris Lounge sareng Eclectic Lounge, kalayan paméran samentawis.

Istana Countess Revilla Camargo Éta ngagaduhan tilu kamar mandi tapi ngan ukur hiji anu dipajang sareng éta anu di kamar utami, kamar mandi anu ditutupan ku porselen Perancis, kristal Italia sareng seueur marmer.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

bool (leres)