Kamar megah di Royal Mummies

Ruang megah di Royal Mummies

El Museum Mesir di Kairo Éta didaptarkeun di antara salah sahiji anu paling penting sareng lengkep di dunya, kusabab masing-masing potongan anu dipamerkeun di tempat éta, penting pisan sajarah, budaya atanapi agama, ngamungkinkeun sagala rupa anu katingali di jerona pisan pikaresepeun.

Tempat ieu ngagaduhan salah sahiji paméran anu kawéntar di dunya, The Room of the Royal Mummies, kumpulan anu maksakeun sareng mumia anu leres tina sababaraha firaun kuno Mesir anu paling penting anu dipendakan dugi ka ayeuna, ogé sajumlah ageung objék milikna.

Di rohangan ieu, saha waé anu resep budaya Mesir tiasa ngahargaan mumia tina sababaraha firaun anu paling dikenal, sapertos Thutmose II y Ramses II. Tangtosna, jalan asup ka rohangan khusus ieu kalebet kana karusakan lawang umum musium, ngajantenkeun tempat anu istiméwa pisan didatangan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*