Alesan pikeun nganjang ka Paris

paris Perancis

Paris nyaéta ibukota Perancis sareng éta dianggap salah sahiji kota anu paling penting di dunya. Kalayan hawa romantis na, éta parantos nempatkeun dirina salaku tujuan anu penting pikeun pasangan. Ti sudut pandang wisata anu kawéntar, éta ogé mangrupikeun kota anu paling sering dilongok di planét ieu.

Wisatawan gampang mendakan penerbangan murah ka Paris ngaliwatan sababaraha seueur maskapai biaya rendah anu beroperasi di bandara na.

Paris mangrupikeun kota anu sigana didesain khusus pikeun kanikmatan anu ngumbara. Taciturn na gang-gang, Anjeun wangunan, éta Indah grounds sareng berharga monumentos aranjeunna parantos nyaksian kajadian penting dina sajarah.

paris2

Didatangan teh Menara Eiffel, la Katedral Notre Dameéta Arch of Triumph, la Basilika Haté Suci, ogé raoseun kopi anu saé di sababaraha teras na anu nyaman sareng jalan-jalan di lingkungan anu paling indah sapertos Montmartre o Montparnasse mangrupikeun sababaraha pangalaman anu boro-boro dihapus tina ingetan saha waé anu ngumbara anu bogoh ka glamor sareng kaalusan.

Dina kasempetan tina dinten paléntin, Pébruari payun, Paris nuju nyiapkeun sakali deui janten adegan ratusan pasangan anu hoyong ngahirupkeun deui kacintaan aranjeunna di kota anu saé ieu.

Poto 1 liwat:Flickr
Poto 2 liwat:Flickr


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*