Naon anu kedah ditingali di Caminha

leumpang mangrupikeun kotamadya di belah kalér-kuloneun Portugal, ayana di kab Viana do Castelo. Kotamadya ngagaduhan total luas 137,4 km² sareng dibagi kana 20 paroki, kalebet Vila Praia de Ancora, Moledo, sareng Vilar de Mouros. Anu terakhir dipikaterang pikeun festival batu pangkolotna di Portugal.

Caminha perenahna 2 km ti Samudra Atlantik, di belah kidul muara Miño, dimana walungan ieu patepung ku Coura alit sareng berliku. Di dieu Miño ngahontal titik anu pang lega na (sakitar 2 km) sareng nandaan wates antara Portugal sareng Spanyol.

Daérah ieu kaéndahan indah, kalayan muara lega ditandaan ku sandbars nalika pasang, bentang padesaan sareng héjo, sareng leuweung pinus di lamping gunung granit éta beuki populér pikeun bumi kadua sareng salaku tempat liburan usum panas. .

Sareng diantara tempat wisata na nyaéta garéja paroki anu hébat (dimimitian taun 1488) anu mangrupikeun salah sahiji gedong paling penting anu ngagambarkeun transisi ti Gothic ka Renaissance di Portugal, kalayan pangaruh Manueline. Sababaraha arsiték ti beulah kalér Spanyol ngiringan ngawangun panjang na. Langit-langit kai anu condong di jero ngagaduhan hiasan anu mewah nunjukkeun pangaruh Moor (gaya Mudejar).

Titik-titik anu dipikaresep anu sanés nyaéta alun-alun utami (cai mancur Renaissance ti taun 1551), sababaraha bumi Gothic sareng Renaissance di kota lami, sareng sésa-sésa benteng. Sababaraha pamanggihan arkéologis pra-Romawi sareng potongan étnografi dipidangkeun di Museum Kota Modest.

Pantai Atlantik di daérah éta lega sareng gaduh keusik anu saé tapi condong kaanginan nalika bagéan dinten, pantai Moledo narik para peselancar.

Di lamping leuweung kalér aya biara leutik S. João de Arga (tempat populér pikeun piknik, kémping sareng ngajajah puncak sareng aliran, ogé mangrupikeun festival kaagamaan) sareng kota Castanheira (teras-teras indah sareng kolam renang alami ). Pasar mingguan diayakeun unggal dinten Rebo.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*