Bumi perkemahan pangalusna di Florida: Fort De Soto Park

Salah sahiji jalur hiking anu kabuka sapanjang taun

Salah sahiji jalur hiking anu kabuka sapanjang taun

Kémping dikurilingan ku kaéndahan alam mangrupikeun kagiatan anu saé pikeun sakumna kulawarga. Upami éta kaayaan Florida, aya seueur tempat pikeun ngalakukeun éta upami anjeun wani ngajalankeun salami 3 XNUMX/XNUMX jam Rajana nuju kota Petersburg dimana ayana Fort De Soto Park.

Dioperasikeun ku Pinellas County, Fort De Soto Park ayana di luar Saint Petersburg. Taman ieu diwangun ku lima pulau atanapi konci: St. Jean, Bonne Fortuna, Madelaine, c Mullet sareng St. Christopher. Taman dibuka sapanjang taun.

Naha salah sahiji anu linggih di pantai atanapi kayak caket basisir laut, anu datang bakal kaserep ku réa kaindahan alam sareng dikurilingan ku spésiés manuk, kahirupan laut, satwa sareng kahirupan pepelakan.

Mangrupikeun taman anu pangageungna dina sistem taman Pinellas County, kalayan 1.136 hektar diwangun ku lima pulau anu saling pakait anu mangrupikeun pepelakan pantai, bakau, lahan baseuh, palu palem, kayu keras sareng puluhan pepelakan asli. Masing-masing spésiés ieu ngagaduhan peranan anu penting dina pelestarian sareng perlindungan lingkungan alam.

Conto anu luar biasa tina pentingna ékosistem alam taman nyaéta langkung ti 328 spésiés manuk anu parantos didokumentasikeun di daérah éta langkung ti 60 taun.

Pikeun kémping aya 300 tempat kalayan fasilitas kémping sareng 15 daérah piknik caket tempat kaulinan, jalur multiguna kalayan tujuh mil jalan aspal anu nyambungkeun Playa Norte, Playa Oriente, tanjakan parahu sareng daérah kémping.

Aya ogé 2 pusat ngojay ageung, kalebet daérah konsési tuangeun anu aya di Pusat Pérenang Pantai Kalér. Ditambahkeun kana ieu dua dermaga mancing dimana masing-masing ngagaduhan konsési tuang sareng umpan. Jam: 07 am-11pm

ARAH
3500 Pinellas Bayway S., Tierra Verde, FL 33715


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*