Lawang ka Vatikan

Vatikan

Aya seueur jalma anu hoyong terang kumaha, dimana sareng sabaraha éta lawang ka Vatikan. Kusabab tempat ieu mangrupikeun salah sahiji karesep ku sadaya wisatawan. Tempat anu istiméwa salaku kota sareng anu sapertos kitu dikurilingan témbok na, musium Vatikan sareng tangtosna, Basilika ogé St Peter's Square anu kawéntar.

Tapi pikeun sadayana ieu, dina kaéndahanana sareng digabungkeun sareng sajarah, éta mangrupikeun salah sahiji tempat prioritas. Tapi enya, upami anjeun badé ngalakukeun hal-hal anu saé dina perjalanan anjeun, maka anjeun kedah ngarencanakeun ku cara anu pangsaéna, nutup seueur detil ti mana anjeun ayana. Kami ngajawab sadayana patarosan dasar Naon anu anjeun gaduh dina pikiran!

Naon harga lawang ka Vatikan?

Kami henteu hoyong nyandak jalan tol teuing sareng ieu mangrupikeun salah sahiji patarosan anu paling sering kami naroskeun ka diri urang sateuacan nyiapkeun perjalanan. Lawang ka Vatikan Harga na 17 euro. Kami nyarioskeun jalan asup ka musium sareng salian ti éta, urang kedah émut yén upami urang ngadamel reservasi online, urang bakal nambihan 4 euro deui kanggo manajemén anu ceuk. Janten jalan asup ka musium Vatikan sakitar 21 euro. Tapi émut, boh murid boh jalma ngora nepi ka 18 taun, bakal mayar 8 euro.

lawang ka vatikan

Dimana kuring tiasa mésér tikét online?

Hal anu paling saé nyaéta sok mésér éta tina halaman wéb resmi na. Di dinya anjeun bakal ngagaduhan pilihan pikeun milih duanana musium sareng Kapel Sistine sapertos kebon Vatikan atanapi daérah anu paling disumputkeun di tempat ieu. Anjeun bakal tiasa mendakan sadayana anu anjeun pikahoyong sareng pilih ogé wisata anu dipandu. Anjeun moal kedah ngantosan antrian sareng anjeun tiasa nyandak reservasi iraha anjeun hoyong, milih waktos kadatangan. Kadang-kadang anjeun tiasa mendakan yén tikét tos payu sabab éta sering kajantenan dina usum luhur.

Mésér tikét dina panto Vatikan

Aya seueur jalma, anu pikeun hiji alesan atanapi anu sanés, mésér jalan asup ka Vatikan dina tempat éta. Tapi henteu sapinuhna disarankan, langkung ti naon waé, pikeun garis panjang anu biasana aya. Dina éta anjeun tiasa kaleungitan sababaraha jam. Sanaos upami anjeun untung, émut yén anjeun bakal mayar 17 euro sareng sanés manajemén anu anjeun mayar online. Janten sadayana tiasa mutuskeun mana anu pangsaéna anu paling cocog pikeun aranjeunna.

mésér tikét vatikan

Iraha asup ka Vatikan gratis?

Pikeun sadayana anu henteu kersa mayar euro tunggal pikeun ningali salah sahiji daérah anu paling terkenal, aranjeunna ogé ngagaduhan dintenna. Nya perkawis Minggu kamari unggal bulan. Dina dinten éta, ti 9:00 énjing ka 14:00 sonten anjeun bakal ngagaduhan aksés gratis ka ieu daérah. Tapi ati-ati, siap-siap ngantosan dina garis panjang sareng émut yén aksés pamungkasna jam 12:30. Dinten Minggu ieu disebatkeun, moal aya reservasi online. Janten anjeun moal leupas tina ngantri.

Lawang ka Basilika St. Peter

Kami henteu sono kasempetan pikeun ngémutan yén lebet ka Basilika gratis. Tapi leres yén di lebetna anjeun kedah lulus cek kaamanan. Sanajan upami aya garisna, éta moal panjang teuing sareng sakitar 15 menit anjeun bakal tiasa ngakses candi. Tangtosna, upami anjeun hoyong angkat ka kubah, maka émut yén anjeun gaduh bagian lift sareng langkung ti 300 léngkah dina jalan anu anjeun kedah mayar 10 euro. Upami anjeun ngalakukeun sakabeh perjalanan, anu langkung ti 500 léngkah, jalan-jalan, maka anjeun bakal mayar 8 euro. Lawang ka Basilika Éta henteu kalebet kana tikét Museum, tapi leres yén sababaraha wisata anu dipandu ngalangkunganana.

Vatikan didatangan harga

Wayah pangsaéna pikeun nganjang ka Vatikan

Sakumaha anu urang tingali, antrianana seueur pisan. Tapi leres ogé yén gumantung kana usumna, urang tiasa teras mendakan langkung atanapi kirang, dina wates. Pokokna, upami anjeun hoyong terang waktos anu pas pikeun lebet ka Vatikan, éta kedah disebatkeun yén anu mimiti énjing-énjing, rada mimiti atanapi telat sore, aranjeunna mangrupikeun dua pilihan anu pangpentingna pikeun diperhatoskeun. Upami anjeun gaduh hiji nganjang dipandu, maka anjeun tiasa ngakses tempat éta sonten, dinten Jumaah. Momen anu istiméwa pisan kusabab aya langkung seueur jalma sareng kusabab cara ieu, anjeun tiasa teras-terasan ngamangpaatkeun sadidinten dimana-mana, tanpa kedah ngantosan antrian.

Naha tikét anu ditangtoskeun tiasa dibolaykeun?

Upami anjeun parantos gaduh tikét anjeun, ngalangkungan halaman wéb resmi tapi aya anu muncul sareng anjeun hoyong artos anjeun wangsul, anjeun moal nampi nanaon. Kusabab tikét teu tiasa dibatalkeun sareng alesan na henteu masalah. Leres naon anu anjeun tiasa lakukeun nyaéta ngarobih jadwal salami aya tanggal sareng waktos sayogi dina waktos reservasi énggal. Salaku sadayana rada dipénta, éta bakal janten lotre anu saé. Tangtosna, upami anjeun gaduh tikét ngalangkungan agénsi ngalangkungan internét, langkung kamungkinan yén aranjeunna bakal ngembalikan artos sadayana tikét anjeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*