Kahirupan homo di Yunani: Yunani sareng pariwisata ramah-homoseks

Yunani sareng kahirupan homo parantos lami dikaitkeun dina budaya sareng sajarah. Topikna pikaresepeun pisan sareng kontroversial, kalayan seueur sudut pandang sareng kamungkinan maca, tapi saluareun éta ayeuna Yunani mangrupikeun tujuan pariwisata homo anu hadé.

Yunani salawasna rengking dina daptar tujuan homo di dunya, duanana pikeun sajarah na kusabab pikeun sababaraha waktos ayeuna sababaraha pulo na parantos janten meccas pikeun pariwisata sareng kahirupan anu ramah-homo. Dinten ayeuna kahirupan homo di Yunani.

Yunani sareng wisata ramah gay

Upami urang homo sareng hoyong ngaraosan liburan anu saé, angkat ka bar, sunbatheun, jalan-jalan sareng pendak sareng jalma Dimana urang tiasa angkat, naon anu tiasa urang laksanakeun sareng dimana? Pokokna, kahirupan homo henteu kakurung di pulau-pulau, sakumaha anjeun panginten anggap tina kamashuran yén sababaraha pulau Yunani di komunitas gay internasional. Aya ogé seueur anu kedah dilakukeun Athena.

Adegan homo di ibukota Yunani henteu sakumaha pamer atanapi atra sapertos di kota-kota sanés di Éropa, tapi éta kota anu liberal sareng tangtosna museurkeun komunitas gay nasional. Bar gay konsentrasi di daérah Gazi, tapi aranjeunna henteu pati jelas. Di dieu sababaraha paling populér nyaéta Bar ageung, salah sahiji bar gay munggaran di Athena, Soda 2, Kalayan dua lantai dansa sareng seueur batang, sareng Shamone, kalayan acara drag queen sareng wengi tema, contona.

Di Athena biasana angkat ka Jagongr, a Kantin super populér ku komunitas homo lokal sareng ekspatriat. Éta aya di Plateia Irinis sareng disarankeun pisan kanggo inuman sababaraha bir atanapi tuang. Amin anu didieu jalma pendakan, henteu janten masalah naha anjeun homo atanapi lempeng, sadayana wilujeng sumping.

Lamun anjeun ngarambat salaku pasangan di Athena aya seueur akomodasi ramah gay atanapi langsung homo. Salaku conto, Hotél Chic, caket Gazi tepatna, kalayan bar sareng réstoran di tempatna; Hotél Pusat Athena, di Plaka, kota lami; atanapi Electra Istana Athena, ogé di pusat bersejarah, kalayan teras, spa sareng gym.

Tangtosna, kedah diémutan yén di dieu perkawinan anu sami henteu maksa, union sipil antara jalma anu sami jenis kelaminna, sareng sanaos masalahna medar di masarakat éta sanés hal anu dibahas sacara terbuka. Di dieu éta dina transisi janten anjeun kedah langkung sabar. Sanés yén aya diskriminasi terbuka tapi henteu sabalikna, prosésna, urang sadayana terang, panjang sareng kadang laun, tapi pengkuh. Untungna.

Ayeuna teh Pulo Yunani aranjeunna mangrupikeun tujuan pakansi anu populér. Hayu urang émut yén aya sapertos 200 pulau, janten Mana anu pangsaéna pikeun hirup dina tempat liburan anu ramah? Urang tiasa mimitian ku Skitahos, Pulo kosmopolitan sareng seueur kahirupan wengi sareng bentang luar biasa. Amin, anu pangpayunna Festival Budaya Gay Internasional sababaraha taun ka pengker.

Skitahos sapertos 50 pantai ngajajah, tapi anu paling populér pikeun turis homo nyaéta Pisang Ageung sareng Pisang Saeutik. Pikeun Panonpoé Tilelep romantis aya Pantai Agia Eleni sareng aya ogé pantai éndah keusik anu hadé Lalaria sareng Koukounaries. Anjeun tiasa ngadaptarkeun kapal pesiar anu ngurilingan pulau sahingga ngahontal coves anu paling disumputkeun sareng guha laut atanapi beuleum.

Cicih pantai pantai arsitektur pulau indah, aya seueur gedong abad ka-XNUMX sareng istana abad pertengahan. Kota lawas mangrupikeun mutiara anu sanésna, kalayan jalanna anu cobbled sareng akomodasi na. Tangtosna, pulau Mykonos masih dina daptar. Pulo ieu ngagaduhan kahirupan wengi kelas dunya sareng leres, éta mangrupikeun tujuan homo super terkenal mangtaun-taun.

Ngagungkeun festival homo anu paling populér di sadayana sareng upami anjeun teu kersa sono, cobian angkat dua minggu terakhir Agustus nalika usum peré XLSIOR Mykonos Internasional Gay Festival. Pesta murni! Upami gelombang anjeun maka pesta dinten anjeun mendakanana Pantai Super Paradise dimana aya musik unggal soré.

Pantai populér séjén nyaéta Elia, marahmay buligir sareng kantor pusat festival anu urang sebatkeun sateuacanna. Gigireunana nyaéta Pantai Agrari, kalayan seueur batu, tapi upami anjeun milari seueur pasir sareng wates pines anu pangsaéna Pantai Kalafatis.

Jelas, dina jalur anjeun anjeun moal sono ka pabrik bodas anu populér atanapi Little Venice, imah para pamayang lami anu ayeuna parantos janten kafe sareng toko. Cara anu saé pikeun ngajajah Pulo Jawa nyaéta nyéwa sapédah sareng pikeun wisata saluareun, anjeun tiasa ngaluncatan ka Delos sareng situs arkéologis na.

Santorini masih dina kahirupan homo urang di Yunani daptar. Mangrupikeun pulau super romantis, ku kaldera éta anu sigana ngahiji sareng langit nalika surup. Santorini ngagaduhan seueur bar gay sareng pantai sareng ramah gay, janten tujuan anu super beragam.

Santorini gaduh pantai keusik hideung, pikeun masa vulkanik na, tapi ogé warna-warna sanés sapertos pantai beureum sareng bodas. Kamari, Agios, Beureum Beach, Perissa sareng Pantai homo Vlychada. Upami anjeun resep bioskop luar maka anjeun tiasa ngiringan acara di Kamari Bioskop, salah sahiji anu pangsaéna di Éropa. Sadayana dikumbah ku anggur lokal anu saé.

Kreta Éta ngagaduhan sadayana, sajarah, gastronomi, budaya, kahirupan malam. Éta mangrupikeun pulau Yunani panggedéna sareng ti saprak éta di 2015 Poé Bangga Gay dirayakeun di dieu éta langkung kabuka pikeun komunitas ieu. Ati-ati, éta henteu hartosna yén Kreta sapertos Mykonos, masih tradisional pisan jadi kawijaksanaan sia.

Di Kreta wisata kedah kalebet pulau anu indah di spina longa, jajahan kusta lami, sareng Knossos kalayan istana SM abad ka-18 na. Teras aya ogé anu kota lawas tina crete, dijaga pisan, sareng jalanna anu cobbled sareng arsitéktur Renaisans sareng Venésia. Upami anjeun resep jalan-jalan, hal anu pangsaéna nyaéta ngalaksanakeun rute 17-kilométer ngaliwatan Ngarai Samaria, kageulisan éta!

Pikeun pantai keusik bodas sareng pink, tujuanana nyaéta Pantai Elafonisi, tina cai anu tenang sareng kolam alami anu parantos kabentuk di antara batuan. Aya ogé anu Basisir Laguna Balos, tina arnas bodas sareng cai pirus.

Zakynthos Éta populér pikeun kecelakaan anu ngahias pantai na. Garis pantai na kasar sareng seueur coves, tapi di daratan seueur desa anu indah sareng seueur hejo. Teu aya tujuan anu khusus pikeun homo, bar gay atanapi klub di dieu, tapi saeutik demi saeutik aranjeunna janten langkung aya.

Salaku conto, upami aya pantai homo buligir: Vrontonero. Éta sanés pantai anu paling indah di Pulo Jawa tapi upami anjeun resep leumpang taranjang ... Akhirna, Zakynthos ngagaduhan guha anu éndah, Gua Biru, di jero cai, cai sulphurous di Xygia sareng bangkai anu terkenal, Pantai Navagio.

Corfu Éta sanés tujuan homo ogé katelah Santorini atanapi Mykonos tapi éta ngagaduhan komunitas gay leutik sareng basisir na rupa-rupa pisan: ti pantai berbatu dugi ka pantai anu lega. The Pantai Myrtiotissa Ieu salah sahiji Pang populerna pantai buligir di Yunani sareng sanaos henteu sacara éksklusif gay aya seueur kaum gay ayeuna. Éta di basisir kulon pulau, jarak perjalanan anu pondok ti ibukota pulau.

Pantai na dijejeran ku garis gawir dramatis sareng ngaksésna tiasa rada kasar, tapi éta pantes! pantai anu sanés di Corfu nyaéta Issos, pantai pangpanjangna di Pulo Jawa sareng arna bodas pisan. Éta kasar teuing kukituna nawiskeun sababaraha privasi. Tungtung kalér pantai ieu mangrupikeun tujuan gay.

Sakumaha anjeun ningali, aya seueur tujuan di Yunani anu ramah gay. Mudah-mudahan kana waktosna bakal aya deui atanapi seueur, yén labél ieu henteu kedaheun deui.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1.   Aurelius Macola cenahna

    Ieu kahirupan homo di Yunani.