Liburan Cruise: Jantenkeun Sadaya Impian Anjeun jadi kanyataan!

Liburan Cruise

Upami anjeun hoyong sisihkan pesawat sareng ogé mobil atanapi karéta, henteu sapertos anu bet dina salah sahiji cara perjalanan anu paling khusus. Liburan pelayaran sok salah sahiji ideu anu anjeun kedah minuhan sahenteuna sakali dina kahirupan anjeun. Éta tiasa janten perjalanan anu romantis upami anjeun pikaresep atanapi kulawarga, gumantung kana kabutuhan masing-masingna, tapi dina kadua kasus ekspektasi impian urang bakal kacumponan. Naha anjeun moal resep ngajantenkeun aranjeunna janten kanyataan?

Kusabab kitu saatos waktos ieu pandemik, urang kedah ngarayakeun balikna ngumbara kalayan gaya. Kalayan ati-ati enya, tapi minuhan impian éta anu kami sebatkeun sareng anu parantos disumputkeun salami lami. Kami ngawartosan anjeun sadayana kaunggulan tina perjalanan sapertos kitu sareng tempat favorit anu badé didatangan.

Yunani: Salah sahiji tujuan pelayaran utama

Sanaos leres yén urang tiasa nyarios ngeunaan sababaraha tujuan dina bentuk liburan pelayaran, Kapuloan Yunani mangrupikeun salah sahiji karesep anu hébat. Henteu janten masalah upami anjeun parantos sumping ka daérah éta, kusabab berkat sarana perjalanan ieu, anjeun bakal mendakannana ku cara anu langkung khusus. Laut Tengah sok permata pikeun dipanggihan sareng sapertos kitu, Yunani mangrupikeun batu na paling caang.. nu pelayaran Yunani Éta mangrupikeun salah sahiji anu paling dipilih kusabab daérah ieu ngagaduhan kabeungharan arkéologis anu unik, sahingga nyayogikeun urang bentang anu bakal digambar dina rétina urang.

Pelayaran Santorini

Tapi sanés ngan ukur dirina tapi halte di Athena sareng Acropolis na bakal janten hal penting anu sanésna, tanpa hilap Kreta, Kusabab éta ngagaduhan dua palabuhan pikeun kapal pesiar. Di dinya anjeun tiasa nganjang ka Istana Knossos, anu ogé bakal kaget anjeun ku titinggal sareng titik konci peradaban Hellenic. Anjeun pasti parantos ngupingkeun Mykonos pikeun pantai na. Maka, éta mangrupikeun salah sahiji lingkungan anu dipilih nalika eureun dina perjalanan anjeun. Puncak di Santorini kalayan matahari terbenam yang terkenal. Ayeuna anjeun bakal ngartos sakedik deui kunaon Yunani sareng Mediterania mangrupikeun tujuan utama!

Naha nuju pelayaran?

Sanaos sigana sapertos patarosan anu urang terang kumaha ngajawabna, kami bakal masihan anjeun sababaraha alesan pikeun ngajantenkeun reservasi anjeun. Kami jelas yén kapal pelayaran Éta bakal nyandak urang ka tempat anu henteu gampang gampang diakses ku cara transportasi anu sanés. Kusabab kitu janten hal anu anjeun henteu lakukeun sacara rutin, anjeun tiasa hirup sacara langkung intens. Ngamimitian ti éta éta mangrupikeun pangalaman anu inovatif pisan, anjeun bakal ngagaduhan pilihan ngalaksanakeun kagiatan anu béda tapi henteu tinggaleun tempat anu sami. Kusabab dina kapal anjeun bakal mendakan kagiatan siang, kaulinan, hiburan, waktos kolam renang santai sareng seueur deui. Sadayana dirancang pikeun anjeun anu resep cicing!

Naha pelayaran Laut Tengah

 

Liburan kapal pesiar, iraha buku?

Hal anu pangsaéna nyaéta, sapertos perjalanan naon waé anu cocog sareng uyah na, langkung saé ngadamel reservasi gancang-gancang. Kamajuan nyaéta sadayana pikeun tiasa ngarencanakeun langkung saé. Upami anjeun hoyong ngahémat sakedik, henteu langkung saé tibatan henteu dilakukeun dina usum luhur sareng ngantosan dugi ka Séptémber mendakanana. Kusabab ditambahan, suhu pikeun sababaraha titik anu anjeun bakal didatangan bakal aya dina kisaran anu langkung meujeuhna pikeun anjeun tiasa ngaraosan unggal perjalanan sapinuhna. Sanaos leres yén sapanjang taun anjeun tiasa masihan reservasi dumasar kana kabutuhan anjeun. Kusabab upami anjeun ngumbara salaku kulawarga, anjeun bakal kedah langkung seueur rohangan sareng anu pangsaéna pikeun maju sateuacan anjeun ngaluarkeun korsi. Émut yén bakal aya tawaran anu tiasa anjeun mangpaatkeun pikeun ngahémat ciwit anu saé.

Naon anu kuring kedah ngalakukeun pelayaran Mediterania

Sakali anjeun milih sareng mesen perjalanan anjeun sareng dinten-dinten anu anjeun badé nyéépkeun dina liburan pelayaran anjeun, mamang timbul, sabab anjeun henteu pernah ngumbara dina cara transportasi ieu. Tapi tong hariwang sabab éta henteu béda ti batur anu anjeun kenal. Anu penting nyaéta anjeun bersantai terasrasakeun diri kalayan lengkep sabab parahu ngagaduhan sadayana anu anjeun peryogikeun pikeun éta. Sanaos leres anu langkung sepuh naon anu anjeun tiasa lakukeun nyaéta nyandak baju duanana janten nyaman siang siang sareng sakedik langkung formal kanggo wengi. Ieu dimaksudkeun pikeun janten dewan.

Parthenon of Athena

Tapi nalika urang lirén anu urang hoyong pikaresep, disarankeun anjeun nyandak gaya anu paling nyaman sareng santai. Kusabab kitu, urang kedah teras-terasan nganggo sapatu anu pantes sareng papakéanana ogé pantes. Pikeun jenis wisata ieu, émut pikeun teras nyandak ransel alit sareng hal-hal dasar, ditambah sabotol cai sareng perlindungan matahari. Émut yén di sababaraha tempat anu anjeun bakal kunjungi, aranjeunna henteu kéngingkeun lebet nganggo baju anu pondok teuing sareng éta mangrupikeun hal anu kedah diperhatoskeun. Pasti ayeuna anjeun bakal jelas ngeunaan tujuan anjeun, alat transportasi sareng liburan hébat anu ngantosan anjeun!


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*