Tujuan bulan madu di Amérika Serikat

Tujuan bulan madu di Amérika Serikat seueur rupa-rupa sapertos nagara Amérika Kalér sorangan. Dina ieu anjeun tiasa mendakan tina gurun anu ageung dugi ka pantai-pantai idilis atanapi kota-kota ageung kalayan jutaan penduduk sareng atraksi unik di dunya.

Kusabab sadaya alesan ieu, henteu gampang pikeun milih sababaraha tujuan pikeun bulan madu di Amérika Serikat. Urang tiasa nyarios sareng anjeun, salaku conto, ngeunaan amerika jero, di mana anjeun bakal ngaraoskeun hakekat asli nagara. Tapi ogé tina gigantic sareng padumukan Texas, di mana anjeun moal ngaraos anéh sabab Spanyol seueur nyarios sapertos Inggris. Bisi wae, kami parantos milih pikeun anjeun sareng pasangan anjeun genep tujuan bulan madu anu moal ninggalkeun anjeun acuh.

Urang bakal ngamimitian rekomendasi urang ku basisir kulon ngumbara engké ka pantai haneut tina Florida sareng dipungkas dina aheng Hawaii. Nanging, urang bakal ngajantenkeun tempat anu sanés anu sanés kirang pikaresepeun sapanjang jalan.

Basisir Kulon, California pisan Hispanik

Sawaréh kusabab warisan Hispanik anu euyeub, kami nyarankeun California anu indah salaku tujuan bulan madu luhur di Amérika Serikat. Anjeun tiasa ngamimitian perjalanan sareng pamajikan énggal di kota anu éndah San Francisco.

Kunjungan wajib di jerona nyaéta Gerbang Emas anu romantis, kalayan matahari terbenam anu indah; lingkungan Paint Ladies anu kawéntar, kalayan imahna anu Victoria; Lombard Street, kalayan jalur zigzagging na, atanapi Piér 39 di Fisherman's Wharf, pinuh ku animasi. Sareng sadaya anu naék kana trem anu sigana bakal ngangkut anjeun ka jaman anu sanés.

Tapi California nawiskeun anjeun langkung seueur. Anjeun tiasa langkung caket Lebak Napa, Kalayan kebon anggur na spektakuler. Sareng ogé ka Taman nasional Yosemite, nyatakeun Situs Warisan Dunya, kalayan curug na gunung ageung. Tangtosna, upami urang nyarioskeun alam, anjeun tiasa ngahontal éta Grand Canyon di Colorado, di caketna Arizona, dimana anjeun bakal ningali bentang anu unik di dunya.

Gerbang emas

Gerbang Emas

Tapi, balik deui ka California, anjeun moal tiasa ngantunkeun éta bari henteu ngadatangan LA, anu nami na nunjukkeun asal Spanyol na. Daérah anu paling populér di kota Los Angeles nyaéta henteu diragukeun Hollywood, kalayan studio pilem sareng seueur atraksi. Entong lirén leumpang sapanjang Walk of Fame, dimana para bintang ngukir pananganana. Tapi anjeun ogé kedah langkung caket ka Beverly Hills, kalayan gedong mewah na, sareng daérah balanja di Rodeo Drive. Sareng pamustunganana, anjeun tiasa kenal anu paling bohemian di Los Angeles di Pantai Venice terasrasakeun basisirna atanapi Santa Monica anu teu pati éndah.

Florida cerah: Rajana ka Orlando

Ogé Florida anu saé mangrupikeun tujuan bulan madu anu pangsaéna di Amérika. Pantai keusik bodas anu éndah sareng cai herangna sapertos klaim sampurna. Tapi, di luhur sadayana, aya dua tempat anu urang badé nyarioskeun anjeun.

Nu kahiji nyaéta Orlando, kota taman hiburan. Upami anjeun hoyong ngahirupkeun deui sisi anu paling budak, éta mangrupikeun tujuan anu sampurna. Kusabab anjeun bakal mendakan éta sadaya jinis, ti Walt Disney World Resort anu kawéntar sareng Universal Orlando Resort dugi ka taman laut sapertos SeaWorld anu henteu kawéntar.

Pikeun bagian na, anu kadua nyaéta kota Rajana, perenahna antara Samudra Atlantik sareng imposit everglades. Kami parantos nyebatkeun pantai, tapi anjeun ogé tiasa ngarambat ka taun XNUMXan ku ngadatangan lingkungan seni deco ti Ocean Avenue; soak nepi Kuba dina éta Havana leutik atanapi nikmati panorama global kota ti Metromover, anu ngalangkungan pusatna dina jalur anu luhur. Tungtungna, rasakeun rupa-rupa manuk di Pulo Jungle sareng bentang anu subur Key Kulon, titik anu paling kidul di Amérika Serikat.

Kosmopolitanisme New York

Dina perjalanan naon waé ka Amérika Serikat, ampir wajib nyarankeun kota gedung pencakar langit, éksprési luhur kosmopolitanisme. Hal ieu dipikaterang pisan yén henteu kedah nyebatkeun poin anu paling menarik na.

Tapi kami bakal ngingetan anjeun nganjang ka lung ageung kota éta Central Park sareng anjeun angkat ka Karajaan Kakaisaran, dimana anjeun bakal kéngingkeun pandangan anu pangsaéna di New York. Saurna, anjeun tiasa naék kana kapal féri ka Patung Liberty, jalan-jalan di Kalima Avenue, kenalkeun pulau Ellis, dimana para pendatang biasa sumping sareng ningali acara di Broadway.

Pintonan Times Square

kali Square

Tapi, di luhur sadayana, éta mangrupakeun klasik pikeun didatangan kali Square, Kalayan tanda neon ageung na. Sareng ogé buka salah sahiji musium anu spektakuler di kota (ngan ukur di pulau Manhattan aya sakitar genep puluh). Salaku conto, Metropolitan of Art, Seni Modern, Sejarah Alam atanapi Guggenheim.

Tiis Alaska

Situs anu luar biasa di antara tujuan bulan madu Amérika nyaéta tiis tapi spektakuler Alaska. Nyatana, usum panas di daérah basisirna sareng belah kidul Brooks Range henteu tiis sapertos anu anjeun pikirkeun.

Upami anjeun hoyong mikaresep bentang anu luar biasa pinuh ku kaajaiban alam, ieu kedah janten tujuan anu anjeun pilih. Diantara tempat-tempat éta, wajib nganjang ka Taman Nasional Delani, sakitar gunung anu sami namina, anu paling luhur di Amérika Kalér. Sareng, sareng anu sateuacana, anu situ paxton, daérah mancing salmon tina Mendarat Cooper sareng glasier matanuska, kalayan opat puluh kilométer na panjang ku genep lega.

Anjeun oge tiasa ningali rompi anu sanés tina gawena emas: éta tambang fairbanks. Sareng anjeun henteu kedah angkat ti Alaska tanpa anjeun terang Anchorage, kota anu paling pendudukna di nagara éta, sanaos modalna nyaéta Juneau. Tapi di luhur sadayana, upami anjeun ngagaduhan kamungkinan, tumpangan dina Kapal Pamekaran Sungai, kapal uap anu nyebrot ngalangkungan walungan Tanana sareng Chena kalayan pemandangan anu spektakuler.

Rute 66, tujuan pikeun bulan madu di Amérika Serikat upami anjeun petualangan

Upami anjeun resep petualangan sareng motor, kami nyarankeun anjeun nganjang ka legendaris Sundautah 66, anu ngahubungkeun kadua basisir nagara, ti Los Angeles ka Chicago. Mangrupikeun cara unik pikeun terang kana Amérika jero anu kalebet di nagara bagian sapertos Missouri, Kansas, Oklahoma o Texas.

Meureun anjeun henteu resep kana motor pamindahan anu ageung. Henteu janten masalah, jalur anu diraih ku mobil atanapi ku imah mobile. Di nagara-nagara éta di tengah nagara anjeun bakal ngaraosan kulon anu lami pisan. Tapi, salaku tambahan, anjeun bakal terang kota sapertos kota anjeun Chicago, Sareng musiumna sareng Michigan Avenue, sanaos Willis Tower kedah, anu lantai gelasna henteu cocog pikeun anu kaserang vertigo.

Rute 66

Rute 66

Anjeun tiasa ogé nganjang Kansas Kota, kalayan résonansi anu hébat ti ngulon sareng anu ayeuna mangrupikeun kota cai mancur, sabab ngagaduhan sakitar saratus genep puluh. Sareng, nuturkeun rute ieu, dataran hébat Oklahoma, North Texas, New Mexico kalayan ibukota Santa Fe, Arizona sareng akhirna California.

Singkatna, perjalanan petualangan sacara lengkep ngalangkungan anu disebut "Main Street of America", kalayan langkung ti dua rébu kilométer sareng rupa-rupa bentang, tempat-tempat lambang sareng kota-kota ageung.

Hawaii, diantara tujuan anu dipikaresep ku panganten anyar

Unggal tujuan bulan madu di Amérika éndah, tapi nagara unik Hawaii aya di antara karesep panganten anyar. Nyatana, unggal taun nampi rébuan pasangan anu hoyong nyéépkeun poe kahiji salaku pasangan di ditu.

Pantai na éndah gaduh nami sakumaha kompléks sabab éta éndah. Diantarana, éta tina laalao, sareng matahari terbenam anu spektakuler; éta tina Kolekole, dikurilingan ku vegetasi anu subur, atanapi anu holohokai, sampurna pikeun anjeun ngalaksanakeun scuba diving.

Di sisi anu sanésna, di Pulo ageung Anjeun bakal mendakan rupa-rupa pepelakan panggedéna di sakumna propinsi di taman alam sapertos South Point atanapi Puukohola Heiau, anu ogé ngagaduhan curug anu endah. Tapi, pang luhurna, anjeun kedah nganjang ka Taman Nasional Gunungapi, sajenis timanfaya dikali sapuluh.

Gantina, Oahu nawarkeun anjeun perjalanan anu leuwih budaya. Di pulau ieu, kunjungan ka Lebak Bait Allah, tapi di luhur sadayana kana pangkalan angkatan laut terkenal di Pearl Harbour sareng Museum Angkatan Darat Amérika Serikat, dimana anjeun bakal ningali gedéna serangan Jepang 1941.

Inten Kepala di Oahu

Pulo Oahu

Tapi, upami anjeun hoyong cicing anu langkung raket, pulau anjeun bakal Maui, dimana ogé aya taman alam anu spektakuler sapertos di heureuy y Nagara Lebak, Tapi anjeun ogé bakal mendakan pesona kota alit sapertos lahaina, ibukota na anu ogé Hawaii.

Pelabuhan paus lami, aya jalur sajarah ngalangkungan jalan-jalan na disebat Jalur Bersejarah Lahaina. Tempatna sampurna dipasang sareng nembus ampir tilu puluh tempat anu dipikaresep. Diantarana, Taman Tangkal Banyan, dimana anjeun bakal ningali tangkal anjir pangageungna di Amérika Serikat; gedong Baheula Kota; Imah Baldwin, diwangun ku misionaris Protestan anu sumping di Pulo Jawa dina pertengahan abad ka-XNUMX, sareng panjara Hale Paahao, dimana penjahat ngaku dina jaman anu sami.

Kasimpulanana, kami parantos ngusulkeun anjeun genep tujuan bulan madu di Amérika Serikat. Sadayana endah pisan, tapi, sakumaha logis di nagara ageung sapertos kitu, aya seueur deui. Salaku conto, Las Vegas, Dimana teu aya kurangna senang jeung teu sadayana numbu ka buruan, atanapi Karolina Kidul sareng langkung khususna Charleston, Kalayan gaya kidulna anu teu kahalangan. Pondokna, pilihan anjeun, tapi upami anjeun milih nyéépkeun bulan madu di Amérika Serikat, anjeun moal kuciwa.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*