India, masarakat sareng adat istiadatna

jalma india

Wisatawan anu parantos gaduh hak istiméwa pikeun tampil ngumbara ka india, aranjeunna tiasa mastikeun yén seueur adat-istiadat na leres-leres anéh. Idéntitas budaya mangrupikeun akibat tina gabungan antara sababaraha ras sareng agama: buddhists, Umat ​​Islam, jains, urang Kristen sareng seueur deui kelompok anu ngawangun masarakat multikultural, tiasa ngaidentipikasi 15 daérah linguistik di sapanjang nagara.

Salah sahiji adat istiadat anu paling jero anu parantos dikenal kulawarga kumaha pikeun ngalestarikeunna nyaéta perawatan khusus ngeunaan tukeur tuangeun sareng pilihan perkawinan.

Di nagara ieu kaayaan hirup karasa. Harepan hirup pikeun lalaki sakitar 59 taun sareng hiji deui pikeun awéwé. Salaku imbalanna, éta India Éta mangrupikeun nagara anu téknis pisan, anu tiasa dibuktikeun ku desain kota anu maju di kota-kota ageung. The mujeres Kaseueuran aranjeunna parantos hasil nguasaan jabatan politik sareng bisnis pangluhurna. Nanging, di padesaan kaayaan awéwé teras-terasan janten teu aman.

Kabeurangan, kahadéan, silaturahmi, kaluman sareng simpati mangrupikeun sipat umum pikeun sadaya jalma India. Wisatawan bakal tiasa ngaraos pangobatan anu paling haneut nalika cicing di India (Aranjeunna pastina bakal tiasa ngajantenkeun seueur rerencangan di ieu bumi anu misterius).

Poto ngalangkungan:Flickr


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1.   senang yaneth cenahna

    Awéwé Indu mangrupikeun kaéndahan di dunya ieu ps sacara pribadi kuring ngémutan lagu-lagu cinta na sareng langkung waaaaaaaaa anu henteu nyarios master india kuring bakal pendak sareng anjeunna ti tempat bb

  2.   DUNIA RAMOS cenahna

    Salam ieu carita kuring kuring terang saurang lalaki ti india di New York, urang duaan murag asih sareng terakhir 8 bulan sareng 5 bulan kuring kaluar hamil sareng harene nyanyi dina 6 minggu anjeunna maksa kuring gaduh aborsi ngancam ngabunuh dirina sareng éta hal anu kuring henteu ngijinkeun kuring sieun yén anjeunna bakal bunuh diri maka kuring mutuskeun pikeun ngalakukeun aborsi anjeunna sumpah anjeunna bakal salawasna sareng kuring tapi anjeunna ngabohong ka kuring dinten ayeuna anjeunna henteu malire kuring sareng anjeunna ngagaduhan kabogoh di India anjeunna disebat AVNEE SAGGU sareng kuring hoyong anjeunna ka anjeunna sadar naon anu kajantenan kuring sabab éta henteu adil naon anu dilakukeun ku hirup kuring jus ku kuring anjeun tiasa ngabantosan abdi