Walungan jangkung, alam sareng rekaman

Kanada Mangrupikeun nagara anu ngagaduhan bentang anu saé, utamina upami anjeun resep kartu pos situ sareng situ, gunung, walungan sareng leuweung. Bentang anu indah pisan Walungan jangkung.

High Walungan mangrupikeun komunitas di daérah Alberta, sakitar 54 kilométer ti kota Calgary, sareng kasohor pisan kusabab di dieu seueur serial TV sareng pilem anu parantos difilem. Éta leres, di High Walungan aya alam sareng syuting.

Walungan jangkung

Éta dingaranan walungan anu ngalangkungan kota. Padumuk Éropa munggaran sumping sakitar satengah kadua abad ka-XNUMX, ngembangkeun sakedik demi sakedik sareng papanjangan karéta, tapi éta ngalaman kamajuan anu nyata dina jaman Perang Dunya Kahiji. Jaman éta industri didirikeun.

Untungna, pamekaran ieu henteu kalindih kaéndahan lingkungan alamna sareng suasana anu khusus "Kota leutik" yén anjeunna henteu kantos ngantunkeun anjeunna. Anjeun tiasa ningali Rockies dina cakrawala, sareng éta, anjeun bieu ngajalankeun satengah jam ti kota anu caketna.

Nyatana, ayeuna, ti Cargary, wisata diatur ka kota alit anu saé ieu anu katelah «Bumi Bumi », justru kusabab éta lokasi syuting séri CBC anu paling kawéntar: Heartland.

Heartland mangrupikeun séri anu ngajantenkeun High Walungan populér. Séri ieu ngurilingan kahirupan kulawarga nagara, naekna dina kagiatan tatanén, kulawarga sareng haté. Éta salah sahiji acara CBC Lalakon pangpanjangna sareng syuting dibagi antara sét di Calgary sareng ranch-studio di Heartland.

Wisata Heartland di Walungan Tinggi

Salaku urang nyarios sateuacan, Walungan Tinggi ngan ukur satengah jam ti Calgary janten naha anjeun nyéwa tur atanapi anjeun angkat nyalira. Syuting lumangsung ti bulan Méi dugi ka awal Désémber sareng nalika jalma-jalma TV sumping, sadayana bakal robih. Komunitas carita leutik asup kana dinamis tipi.

Fans Heartland kedah ngamimitian wisata Hudson pikeun Museum Highwood. Pusat Informasi Pengunjung damel di jero musium ieu sareng sadayana terang tentang syuting sahingga anjeun tiasa ngamangpaatkeun sareng ngobrol sareng aranjeunna ngeunaan séri. Tukangeun musium ogé diparkir gandeng janten upami aya syuting anjeun bakal ningali sababaraha kagiatan anu pikaresepeun.

Tambih Deui, musium ieu anéh sabab éta dioperasikeun dina jero, Stasion Kereta Api Pasifik Kanada anu bersejarah. Sareng pikaresepeun ogé kusabab aya paméran anu henteu ngan ukur museurkeun kana Heartland tapi ogé kana pilem-pilem atanapi serial anu difilemkeun di daérah sapertos Fargo, The Revenant atanapi Unforgiven.

Di Heartland, para tamu ogé tiasa ningali seueur kostum ti séri sareng objék penting dina sajarah, sapertos imah bonéka ti usum 7. Ogé, pikeun anu paling fanatik, aya patalékan sareng kaulinan anu ngabuktikeun aranjeunna. Sareng tangtosna, aya toko kado dimana anjeun tiasa mésér topi baseball, koran, hiasan tangkal Natal sareng seueur deui.

Hiji blok ti musium nyaéta Walkers Western Wear, dimana dijualna merchandising resmi sérisapertos kaos oblong, kaos oblong atanapi kalénder. Di Olive & Fincha, toko anu sanés, aranjeunna ogé ngical barang anu aya hubunganana sareng séri, kalebet kasus iPhone. Toko ieu di 3 Avenue sareng jalan ieu pisan nembongan dina sajarah tipi, janten raoseun sakedik bagian na ...

Di jalan ieu ogé Makan Malam Maggie, el dahar peuting tina séri. Jelas, éta sanés pikeun nyata, tapi anjeun teras-terasan ningali kaca sareng ningali set sareng operasi anu rumit. Panto hareup nyaéta Bartiling and Sons Mercantile sareng ogé Hudson's Antique Mall. Sareng di saluareun Badan Perjalanan Van Born kalayan jandéla na menawan, idéal pikeun moto. Di peuntas jalan aya kantor-kantor Hudson Times sareng aranjeunna nganteurkeun koran gratis.

Hiji blok deui nyaéta 4th Avenue. Yeuh ieu Kopi Kolosie, kalayan pembuatan artisan na vanili sareng sirop karamel. Pikaresepeun, saur aranjeunna. Di luar salah sahiji témbok luar kantin dicét sapertos papan hideung sahingga hiji tiasa ngantunkeun ingetanana di dinya. Di gigir cafe nyaéta Evelyn's Memory Line, bar alit anu kuno anu ngaladénan és krim sareng sandwich kalayan hiasan anu retro pisan.

Saurna, enya, waktuna kaluar pikeun jalan-jalan ngalangkungan langkung seueur jalan. Dina sababaraha titik léngkah urang bakal ngakibatkeun urang Taman George Lane, situs anu dipilih ku SMA lokal pikeun ngayakeun upacara wisuda, hiji hal anu muncul dina serial TV ogé. Taman ieu ngagaduhan gazebo anu saé sareng bagian anu tiasa dianggo salaku daérah kémping dimana anjeun tiasa masang ténda anjeun ti 1 Méi dugi ka 30 Séptémber.

Jalan anu ngarah ka luar taman nyaéta 5th Avenue sareng di tungtung na, langsung sabalikna ti téater Wales anu bersejarah, nyaéta Hotel Walungan Tinggi Walungan. Pondok motel alit sareng klasik pisan anu nembongan duanana dina séri anu parantos urang carioskeun sareng dina pilem Fubar. Pikeun moto, éta berharga.

Sanaos Walungan Tinggi seueur dianggo dina industri hiburan, perséntase ageung tina syuting dilakukeun di kebon kulon Millarville. Éta tempat pribadi janten anjeun moal tiasa ngaaksésna, tapi Millarville, kota anu sanésna ieu, ogé ngagaduhan sejarah na, sahingga lokasi na nyalira, aya hubunganana sareng bioskop sareng televisi.

Balik deui ka High Walungan sareng Heartland hiji Teu tiasa angkat tanpa tumpak. Seri TV ngurilingan kuda janten teu mungkin angkat tanpa ékspérimén sakedik. Janten urang tiasa ngalakukeun tunggang kuda sareng janten a Cowboy Samentawis. Anchor D Outfitting Ranch nawarkeun tunggang kuda sareng nyéwa kabin.

Wahana ieu dua kali sapoé, unggal dinten, pikeun jalma déwasa sareng budak umur genep taun ka luhur. Jalan-jalan dijalankeun salaku pangantar kahirupan cowgirl tapi ogé pikeun terang alam anu saé di sakuriling Walungan Tinggi, kalebet Rockies.

Janten upami anjeun angkat ka Kanada atanapi upami anjeun nuturkeun séri populér ieu online, tetep émut yén anjeun tiasa nganjang pisan kana ieu kota Kanada kuno.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*