Alesan pikeun didatangan Kanada

Ieu mangrupikeun nagara kadua pangageungna di bumi (ngan Féderasi Rusia anu panggedéna), bentang langkung ti 3,400 mil ti Atlantik ka basisir Pasipik ngalangkungan genep tina 24 daérah sadunya sareng tiasa nampung kalolobaan Éropa dina wates-wates na.

Nanging 90 persén penduduk hirup dina jarak 100 mil ti wates Amérika Serikat, nyésakeun leuweung perdana di tempat sanés.

Ieu Kanada dimana tradisi Perancis sareng Inggris masihan ka bangsa karakter tilu diménsi na. Tambahkeun kana infus konstan budaya AS ieu sareng seueur tradisi anu dibawa deui ku para pendatang, sareng anjeun ngagaduhan masarakat multikultural anu mekar.

Kalayan sajarah na, jalma, pemandangan sareng kaéndahan alam, Kanada nawiskeun kabeungharan kota terkenal, tempat wisata, taman sareng daérah anu tujuanna saé upami anjeun milari perjalanan anu pendidikan, inspirasi atanapi ngan ukur pikaresepeun.

Tapi tong kaleungitan kasempetan pikeun ngajajah daérah anu kirang diperjalanan, ogé - di ambahan dunya anu dicicingan, tantangan anu hébat, pangalaman muka-mata sareng jalma-jalma anu marahmay ngantosan.

Ti kota-kota kosmopolitan na anu hébat dugi ka tundra kalér na anu beku; Ti puncak salju na dugi ka basisirna anu gencar sareng lahan pertanian na anu euyeub dugi ka pos-pos perintis na, Kanada nawiskeun hal pikeun nyugemakeun rasa unggal palancong. Kanada dihubungkeun di beulah kulon sareng Samudera Pasipik sareng Alaska, di wétan sareng Samudra Atlantik, di beulah kalér sareng cap kutub, sareng di beulah kidul sareng Amérika Serikat Amérika.

Mangrupikeun nagara anu kasohor ku bentang anu endah pisan. Bahkan kota-kota parantos dirancang sacara ati-ati pikeun ngalestarikeun daérah héjo metropolitan sareng taman, mastikeun yén urang Kanada henteu pernah jauh tina warisan alamna. Nagara ieu ngagaduhan warisan kolonial Perancis sareng Inggris, anu kagambar dina gastronomi, budaya sareng adat istiadatna, dicampur sareng warisan enigmatik nagara éta sorangan, sajarah urang Asli ti Mimiti Bangsa-Bangsa.

Di beulah kidul éta Pegunungan Pagunungan nu datang tiasa ngarambat ngalangkungan wates sareng Amérika Serikat, anu misahkeun dua propinsi wisata Kanada, British Columbia sareng Alberta. Olahraga usum ngalobaan di gunung.

Sapanjang bangsa tempat anu paling populér pikeun kagiatan outdoor, sapanjang taun, mangrupikeun taman nasional anu lega di nagara éta. Aya langkung ti 41 diantarana, salah sahijina, Taman Nasional Kerbau Kayu di Alberta, langkung ageung tibatan nagara Swiss. Taman nasional Kanada mangrupikeun hiji-hijina kota anu ngagaduhan kota sareng kota di daérah anu dijagi, anu dijantenkeun basa anu saé pikeun mendakan tempat wisata alam sareng buatan manusa.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*