Karnaval usum salju di Kanada

El Karnaval usum salju Éta mangrupikeun acara anu tiasa dialaman salaku kulawarga sareng nikmati sapinuhna salami usum tiris Kanada.

Kanggo taun payun ieu karnaval sumping sareng tantangan anyar sareng ekspektasi anu hébat, Kanada ngantosan anjeun ka 58 ieu Karnaval usum salju anu dimimitian tanggal 27 Januari sareng réngsé dina 12 Pébruari 2012.

Sababaraha kagiatan anu parantos direncanakeun pikeun karnaval usum salju 2012 aranjeunna contona pasanggiri patung salju internasional, ogé lomba sled anjing tradisional sareng balapan kanu. Salian ti anu has parade karnaval anu lumangsung nalika wengi sareng tarian sareng quermeses biasa.

Quebec sataun demi taun ngabagéakeun sadaya wisatawan anu sumping ka tujuan ieu pikeun ngarénghap karnaval anu béda-béda dimana salju nyandak hadiah kahiji. Entong hilap milih Quebec di akhir Januari kanggo ngaraosan salah sahiji karnaval usum salju pangalusna di dunya.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*