Kota-kota anu paling mahal di Kanada

columbia Inggris

Majalah ékonom réngking Vancouver, di Kanada salaku kota dimana hargana hirup langkung mahal América del Norte, harga bumi rata nyaéta $ 748.651. Kabeneran pikeun nu datang, pangalaman Vancouver pantes dilakukeun, malah aya kamungkinan pendak sareng selebritis Hollywood di hotél. Kalayan langkung ti 450 kilométer jalur sapédah, Vancouver Cai mibanda émisi karbon panghandapna tina kota Amérika Kalér anu penting, sareng ngupayakeun janten kota anu paling hejo di dunya dugi ka taun 2020.

Toronto, Ontario

Toronto Éta kota anu paling mahal kadua pikeun ngagaleuh bumi di Kanada. Naon anu anjeun paling resep ngeunaan kota hébat nagara éta nyaéta jumlah padumuk anu cicing di pusat kota, anu resep restorasi dinamis ogé sirkuit anu narik bioskop jeung rineh anu tiasa gali digali ku leumpang. Toronto mangrupakeun kota lingkungan dimana anjeun tiasa tuang dina basa naon waé. Henteu perlu ninggalkeun kota pikeun hirup petualangan unik dina hawa terbuka, anjeun tiasa nyandak wisata anu Torre CN, dina jangkungna 116 lantai.

Victoria, British Columbia

Victoria mangrupakeun kota paling mahal katilu di Kanada mésér bumi, tapi pikirkeun naon anu anjeun simpen dina manaskeun. Nalika seueur Kanada masih ngageter dina awal Maret, Victoria mimiti mendakan kembang munggaran di cinyusu.

Calgary, Alberta

Upami anjeun badé mésér naon waé di Calgary, ibukota énergi Kanada, biaya rata-rata sigana $ 418.983. Anu matak nyaéta anjeun teu kedah mayar pajak penjualan propinsi, sareng anjeun gaduh pandangan ka Rockies, sareng éta ogé 120 km ti Taman Nasional Banff. Pikeun istirahat, anjeun tiasa angkat ka palang di Westin Hotel, dimana éta Getihan Caesar.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*