Fishing di Kanada

Salah sahiji tempat pangsaéna pikeun lauk lauk salmon di Kanada nyaéta walungan Campbell (British Columbia) dimana anjeun tiasa néwak lauk dugi ka tujuh puluh pon.

Daérah sanés anu pangsaéna di Kanada pikeun mancing nyaéta Tasik Budak Ageung (Danau budak-budak) dimana kaayaan cuaca ngabantosan mancing pikaresepeun di daérah kalér-kulon Kanada ieu anu wawatesan sareng daérah Yukon sareng Nunavut.

Tempat anu sanés pikeun mancing anu saé nyaéta Tasik Hujan dimana anjeun bakal mendakan lauk bass alit. Lauk ageung sareng perikanan panggedéna di situ parantos ngamungkinkeun lauk ngahasilkeun langkung seueur lauk sababaraha kali. Kusabab wates tangkepanana, populasi lauk parantos ngantepkeun ngalobaan sareng seueur di Tasik Hujan.

Manitoba y Ontario Éta sigana tempat anu paling saé ditangkap sapertos Danau Aikens anu cocog pikeun mancing dina hal ukuran sareng jumlahna. Ieu mangrupikeun daérah anu perairanana dieusian ku lauk anu soca-googly-eyel, anu matak ngamudahkeun pikeun ngahontal wates tangkepan anjeun.

Ogé di daérah Nunaput éta idéal pikeun mancing. Lakes Ursa Major sareng Athabasca padet didumukan ku lauk anu beuratna dugi ka genep puluh pon. Tundra sareng bank leuweung anu idéal contona di Danau Kasba.


3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1.   Eduardo cenahna

    Kuring milarian ngala lauk di hiji danau di ONTARIO Kanada, ti 6 dugi ka 8 jalmi teu aya pituduh sareng di hiji pulau anu perbatasan sareng Minnesota. Amérika Serikat, kanggo kaluar sakitar Juni atanapi Juli, abdi peryogi harga per jalma sareng per kelompok anu kalebet sadayana.
    EDWARD

  2.   Julieth Eunteung cenahna

    Halo, kuring resep pariwisata mancing pikeun 2 urang di Kanada, kalayan pituduh .. Kuring milari waktos anu pangsaéna dina hal iklim sareng perikanan.

  3.   Jesus Sergio Hernandez Garcia cenahna

    Kuring milarian sakumpulan 6 ka 8 urang anu nyarios basa Spanyol pikeun ngala lauk di tempat anu saé, walungan atanapi danau di Kanada sareng dina waktos anu langkung saé