anggur Yunani

Produk khas Yunani

Mésér produk khas Yunani mangrupikeun salah sahiji nikmat anu ditawarkeun ku perjalanan ka nagara ieu sareng kapuloan na.

Asalna Perpustakaan

Asalna perpustakaan salaku tempat konservasi téks sareng maca di Mesopotamia, tapi henteu lami deui ngalirkeun ka Mesir sareng Yunani.

piring hanca kawinan Yunani

Adat istiadat masarakat Yunani

Adat istiadat masarakat Yunani, anu narik perhatian pisan ka palancong nganjang ka nagara éta, mangrupikeun ahli waris dina sajarah nagara anu panjang sareng karesahan.

Pendidikan barudak Sparta

Pendidikan barudak Spartan milarian ngalatih prajurit anu hébat. Maka, aranjeunna nyiptakeun salah sahiji tentara anu paling pikasieuneun di jaman kuno.

Budak di Yunani Kuno

Aya budak di Yunani kuno, sareng kaayaan nasibna henteu béda jauh ti Mesir atanapi Roma.

Bandéra Yunani

Naon anu diwakilan ku bendera Yunani?

Bendéra Yunani mangrupikeun simbol nasional nagara Yunani modéren sareng ti saprak 1978 hiji-hijina bendera resmi. Ieu hartos bentuk sareng warna na.

pendidikan-athena

Atikan barudak Aténia

Unggal-unggal urang ningali Yunani klasik urang pasti bisa ngabandingkeun sareng oposisi antara Athena ...

Pantai Tahiti

Pantai pangalusna di dunya

Kami ningali pantai anu pangsaéna di dunya pikeun ngewa dunya antara cai pirus, keusik bodas sareng ratusan tangkal palem

Pantai Tahiti

Pantai pangalusna di dunya

Kami nunjukkeun anjeun sababaraha pantai anu pangsaéna di dunya dimana anjeun tiasa mendakan lingkungan anu unik sareng magis, dikurilingan ku alam sareng tangtosna, seueur kaéndahan. Naha anjeun parantos aya di salah sahiji anu kami sebatkeun? Aranjeunna patut dinikmati sakali dina kahirupan.

Inuman Yunani

Inuman khas Yunani

Kenalan inuman Yunani anu khas sapertos Ouzo, Metaxá, Retsina, Raki sareng anu sanés anu anjeun kedah nyobian upami badé angkat ka Yunani. Naha anjeun terang sadayana?

Anemonas Yunani

Flora sareng fauna Yunani

Pendakan flora sareng fauna Yunani, nagara anu dibagi ku dua ekoregion hébat sapertos leuweung Mediterania sareng leuweung kai anu sedeng.

Teh gunung di Kreta

Inuman non-alkohol Yunani

Upami anjeun angkat ka Yunani sareng anjeun henteu resep alkohol tapi inuman anu séhat, tong hilap nyobian cai khas Yunani sareng infusions ieu.

Teh gunung

Yunani nginum téh gunung

Di Yunani, seueur téh gunung anu dikonsumsi, infus anu didamel ku hérbal sareng ngagaduhan sipat anu saé pikeun awak

Thebes kota 7 gerbang

Homer sareng Hesiod namina Thebes salaku kota tina 7 gerbang, aranjeunna ogé nyebat kota ...

Anaxagoras sareng tiori na tentang Matahari

Anaxagoras mangrupikeun filsuf Yunani, Ionian, lahir di Clazomenae 30 km. kuloneun Smyrna, di Turki ayeuna, dina 499 SM, anjeunna pupus di Turki anu ayeuna di Lampsakos, Mysia.

zappeion

The Zappeion of Athena

Wangunan Zappeion perenahna di Taman Athena, éta mangrupikeun wangunan ciri abad ka-XNUMX, kalayan arsitéktur neoklasik.

Harta karun Mycenae

Peradaban Mycenaean pre-Hellenic ti akhir Zaman Perunggu. Dina akhir abad ka-XNUMX Heinrich Schliemann di ...

Jalan salju anu salju

Nganjang ka Yunani dina Usum

Yunani ngagaduhan kageulisan pikeun nawiskeun para turis dina sadaya musim dina sataun. Tapi dina usum salju anjeun tiasa ngaraosan langkung saé ...

Narasumber Yunani Kuno

Ramalan di Yunani Kuno

Ramalan mangrupikeun seni pikeun ngaduga pikahareupeun, sareng éta parantos aya dina sagala budaya. Yunani kuno nyaéta ...

Makeup di Yunani kuno

  Manusa ti jaman baheula anu paling jauh hoyong janten geulis sareng ieu anjeunna parantos milarian solekan anu béda-béda….

Asal Yunani tina mimik

Asal muasalna drama mimin di Kulon aya di téater kuno Yunani, dina festival déwa Dionysus ...

Ferécides of Syros

Ferécides de Siros mangrupikeun filsuf Yunani sateuacan Socrates, abad ka XNUMX SM sareng janten guru Pythagoras. Lahir…

Pantai Vai di Kreta

Pantai Bei o Vai perenahna di wétan anu ekstrim, di beulah kalér-wétaneun pulau ...

The Stoa of Attalus

Stoa Attalus mangrupikeun palabuan Hellenistik, ayana di beulah wétan Agora di Athena. Konstruksi na ...

Roti di Yunani kuno

Séréal mangrupikeun dasar tina tuangeun di Yunani Kuno, bijil utami anu dianggo nyaéta gandum sareng ...

és krim-Yunani

És krim di Yunani

Kalayan popularisasi kulkas dina taun 60-an, és krim janten langkung seueur di seueur masarakat di panjuru dunya, ...

Kota-kota Magnesia

Kota Magnesian Tessaly aya di daérah buana Yunani, pangeusi na angkat ka daérah sanés kanggo mendakan langkung seueur jajahan ...

Bir Yunani

Pasar bir di Yunani didominasi ku mérek asing tapi éta henteu hartosna yén teu aya mérek ...

Situ Yunani

Diantara situ utama di Yunani nyaéta danau Prespa, anu mangrupikeun dua situ cai tawar, di beulah kalér ...

The Via Egnatia

Via Egnatia diwangun taun 146 SM ku urang Romawi dina ngahijikeun anu lami ...

Manisan Natal khas Yunani

Naon anu didahar ku urang Yunani dina Natal ieu? Naon anu aranjeunna mésér dina bazar Hersonissos atanapi di toko? Naon anu di ...

Tulisan Minoan

Wates antara masarakat prasejarah sareng sajarah mangrupikeun domain tulisan. Dugi ka ayeuna aranjeunna ngagaduhan ...

Perayaan Panathenean

Festival Panathenean mangrupikeun festival kaagamaan anu diayakeun taunan pikeun ngahargaan déwi Athena, santo pelindung kota….

Urang Yunani Chili

Koloni Yunani munggaran di Chili, nagara Amérika Kidul, nyaéta di Antofagasta, ti Kreta ngarah janten ...

Ida, gunung dobel suci

Aya dua gunung anu sami nami na dina mitologi Yunani dianggap suci. Dinten ieu nyaéta ...

Kostum tradisional Yunani

Sugan ieu mangrupikeun salah sahiji kostum anu paling urang kenalkeun sareng Yunani. Mustahil kaleungitan sapatu éta, ...

Kota kuno Pergamum

Pergamum mangrupikeun kota kuno Yunani anu aya di Turki ayeuna, di Asia Minor, 26 km ti Laut Aegean,…

Makam Agamemnon

Makam Agamemnon, ogé katelah "The harta Atreus" atanapi makam Atreus, tanggal dina taun ...

Koloni Yunani di Itali

Kecap anu persis ngahartikeun koloni nyaéta apoikia, anu hartosna jauh ti bumi, éta nagara kota. Iraha…

Jajahan Yunani Massalia di Perancis

Numutkeun kana babad Thucydides, urang Yunani ti Phocea sareng Anatolia mangrupikeun jalma anu ngadegkeun koloni komérsial, "emporion" ti ...

Kabogoh Yunani, masalah

Éta salawasna romantis nalika anjeun pendak sareng jalma sanés, langkung-langkung nalika anjeun nuju pakansi, anjeun gaduh waktos, artos, anjeun ngéléhkeun ...

Daérah Yunani

Yunani mangrupikeun nagara alit tapi dibagi sacara administratif, janten urang gaduh tilu belas daérah, disebat periferal, dibagi sacara silih ...

Nyéwa skuter di Yunani, Palasik

Anjeun moal tiasa sumping ka Yunani tanpa nyéwa skuter, motor, motor, moped atanapi naon waé anu anjeun badé nyarios. Motorna kitu ...

Urang Kristen mimiti di Kreta

Numutkeun kana Kitab Suci Suci, Saint Paul mangrupikeun anu mimiti nguarkeun injil sareng ngajantenkeun agama Kristen di Pulo Yunani ...

Banteng Yunani

Étimologis sacara banténg diturunkeun tina kecap Yunani tavros-bull, sareng makhe-fight, sanaos disebatkeun kecap bullfighting mimiti ...

25 Maret Kamerdekaan Yunani

Dina 25 Maret unggal taun urang Yunani ngarayakeun liburan nasional Kamerdekaan Yunani, kanyataanna nyaéta ...

12 pulau Dodecan

Di juru anu paling cerah di Yunani, beulah kidul Laut Aegean, nyaéta Kapuloan Dodecanese. Éta set ...

Makam pamakaman Yunani

Makam kuno, janten bumi almarhum, sapertos anu dilakukeun di Asia Minor, tapi ku pamakaman ...

Balanja di Pulo Rhodes

Pulo Rhodes nawiskeun seueur kasempetan pikeun mésér perhiasan, bulu atanapi barang anu langkung alit. Anu…

Oracles di Yunani Kuno

Di Yunani Kuno, jalma-jalma konsultasi ka déwa-déwi pikeun terang kumaha kalakuan dina tatanan kahirupan anu béda, ...

Lambang Pakarang Yunani

Taméng Yunani anu munggaran anu ditangtoskeun, timbul taun 1822 sareng ngagaduhan bentuk bunderan, warnana bodas sareng biru, dina ...

Seni erotis Yunani

Kecap érotis diturunkeun tina kecap Yunani eros, anu mangrupikeun kecap anu nunjukkeun cinta sareng kahoyong ...

Kota kuno Apollonia

Kota kuno Apollonia Yunani, ayeuna ngan ukur ruruntuhan, tempatna di kota Iliros ayeuna. Saur kota ...

Legenda Medea

Medea mangrupikeun pendeta ti Hecate, dina mitologi Yunani anjeunna tukang sihir sareng tukang sihir, putri Aeetes sareng nymph ...

Patung Yunani di Spanyol

Salah sahiji patung marmer paling hadé anu dijaga di Spanyol nyaéta dewa Asklepios, anu mangrupikeun ...

Basisir éndah Antiparos

Dina grup Pulo Cyclades aya hiji pulau alit anu parantos urang carioskeun dina kasempetan anu sanés. Abdi terang…

Pulo Gavdos

Pulo Gavdos tempatna 337 km ti kota Athena, ti Crete ku féri peryogi ...

Iklan Yunani munggaran

Ti saprak jalma guha ngukir tembok, anjeunna parantos ngantunkeun pesen sareng sateuacanna, lalaki éta ...

Salad khas Yunani

Nalika ngeunaan nyobaan asakan Yunani, aya asakan pikeun sadaya rasa, tina daging, sup sareng muih ...

Géologi taneuh Yunani

Formasi eksokarst asalna tina permukaan massa anu calcareous, ku jalan ngaleyurkeun batu kapur atanapi ku tilelep, sapertos kieu ...

Sajarah Thrace

Thrace mangrupikeun daérah anu aya di Semenanjung Balkan, belah kalér Laut Aegean, antara Bulgaria, Yunani sareng ...

Fava, produk khas Santorin

Salah sahiji produk anu paling khas di Santorin nyaéta kacang anu disebut fava. Éta bahan anu tradisional pisan, ...

Basisir-pantai Syros

Kami parantos ngawartosan anjeun sateuacanna ngeunaan Syros, salah sahiji pulau Cyclades anu aya diantara Paros sareng Tinos de anu indah ...

Garéja Ortodok Yunani

Yunani mangrupikeun nagara Kristen sareng 97% penduduk na ngalaksanakeun agama Kristen Orthodok. Sésana, langka, Muslim, ...

Jurang Vikos

Vikos Gorge mangrupikeun tempat anu menawan di kalér daratan Yunani. Panjangna 12 km.

Kataifi, amis Yunani

Upami anjeun liburan di Yunani maka kuring nyarankeun yén anjeun nyandak kasempetan pikeun nyobaan terasrasakeun gastronomi na. Tanpa…

Yunani Industri

Industri Yunani paling maju nyaéta kilang minyak, industri pembuatan kapal, tékstil, industri damel kapal ...

Kuda dina budaya Yunani

Pelestarian kuda dimimitian di Steppes di Asia Tengah. Dina milénium kadua sateuacan jaman urang, masarakat ...

Pangaruh Yunani di Spanyol

Béda jalma tinggaleun tandatanganana di Semenanjung Iberia, éta sanés penjajahan kumargi duanana urang Yunani sareng Carthaginians, ...

Halkidiki sareng basisir na

Halkidiki mangrupikeun semenanjung Yunani anu kawéntar anu aya di belah kalér nagara caket kota Tesalonika. KA ...

Arachova, caket Delphi

Di daratan Yunani aya kota alit anu disebat Arachova anu caket sareng Delos, sakitar 12 km ...

Pulo Feacios

Feacios mangrupikeun kota mitos di Pulo Ezquerra, anu panginten janten pulau héjo Corfu. Wétan…

Peternakan di Yunani Kuno

Upami urang balik kana padamelan Homer, peternakan mangrupikeun simbol kakawasaan sareng kabeungharan, éta henteu ...

Kota Olinto

Kota Olinto milik Makédonia, éta di semenanjung Chalkidian, didirikan ku padagang ti kota ...

Kebon Yunani Kuno

Konsép kebon henteu jelas sakumaha di Yunani kuno sapertos ayeuna. Aranjeunna ngahijikeun tatangkalan, cai mancur, curug, kembang, ...

Mosik Antik

Fungsi mosaik di Yunani mangrupikeun hiasan, sapertos anu sami sareng karpét ayeuna. Dina…

Leuweung Yunani

Leuweung Yunani tiasa dibagi kana dua cabang utama, leuweung sedeng sareng leuweung Tengah. Di leuweung ...

Legenda Bellerophon

Bellerophon mangrupikeun putra Glaucus sareng Eurynome, raja-raja Korinta, tapi ramana anu leres nyaéta Poseidon, indungna salawasna ...

Cuaca Yunani dina bulan Nopémber

Iklim Yunani mangrupikeun Mediterania, usum tiis hampang sareng hujan, usum panas panas sareng garing, tapi gumantung kana daérah ...

Ampurias, kota Yunani di Spanyol

Di Ampurias, aranjeunna parantos mendakan situs-situs arkéologis, kalayan potongan Yunani. Éta sésa Yunani anu paling penting di Spanyol. Éta aya dina…

Ati-ati tina Tugu Yunani

Upami anjeun badé angkat ka Yunani, mangpaatkeun usum gugur anu mangrupikeun salah sahiji usum anu pangsaéna sareng ...

El Mirto sareng pasipatan na

Myrtle mangrupikeun tangkal anu asalna ti Yunani, namina asalna tina basa Yunani anu artina parfum, urang Makedonia dipaké ...

Kembang dina budaya Yunani

Kembang penting pisan pikeun sadaya peradaban, ngiringan dewa sareng manusa dina sagala kajadian anu hébat, ...

Myrtle, tangkal mitologis

Numutkeun ka mitologi Smyrna, putri raja Asyur, moyok déwi cinta Aphrodite, nyarios yén anjeunna ...

Gaya rambut di Yunani

Gaya rambut di Yunani rupa-rupa numutkeun jaman, pantun, kota-kota anu béda sareng kelas sosial anu béda. Aya seueur ...

Lindos sareng Zorba Yunani.

Rhodes mangrupikeun pulau anu kosmopolitan, di dinya anjeun mendakan seueur kota sareng kota anu saé pisan, kalebet Lindos, dimana éta difilem ...

Legenda Icarus

Dina mitologi Yunani, Icarus mangrupikeun putra arsiték Daedalus. Daedalus mangrupikeun anu ngawangun labirin di istana ...

Pértina

Panén anggur asalna di Yunani Kuno, nalika anggur dipanén, éta ngamotivasi pésta anu hébat, éta nalika ...

Patung Yunani di Louvre

Museum Louvre di Paris teras-terasan ngembang berkat sumbangan sareng akuisisi anu didamel tina penggalian ...

Balap mobil

Balap karéta mangrupikeun salah sahiji daya tarik utama Yunani kuno, éta bahaya pikeun duanana kuda ...

Sajarah pakean Yunani

Di jaman kuno urang Yunani sapertos sadayana angkat sapatu, bahkan para prajurit angkat perang tanpa alas kaki. Maju di ...

Katerangan Poseidon

Poseidon mangrupikeun déwa laut, putra titan Cronos sareng Rhea, lanceukna Zeus sareng Hades, anjeunna ...

The Metecos

Metecos disauran ka urang asing anu cicing di Athena, di Yunani Kuno. Kana aranjeunna muragkeun seueur kawajiban ...

Homer sareng sajak na

Karya-karya Homer dikonsultasikeun, ditiru, dicutat ku sadaya panyair Yunani, filsuf sareng seniman, nyaéta ...

Nike, déwi kameunangan

Éta dipercaya, tapi leres. Anjeun tiasa terang hartos asli kecap Nike nalika anjeun resep ...

Pantheon Yunani

Dewa hawa. Sadaya kakuatan surga dipersonipikasikeun ku Zeus, anu miceun kilat sareng ngumpulkeun atanapi ngaleungitkeun ...

Sirine mitologis

Dina mitologi Yunani, putri duyung mangrupikeun mahluk sareng sirah sareng awak awéwé, sésana nganggo buntut ...

Pariwisata Budaya di Yunani

Ngomong ngeunaan Yunani nyaéta ngomong budaya, seni, laut, basisir anu ngahiji sareng bentang anu luar biasa tina cai biru anu bening ...

Santorini Wines

Santorini ngagaduhan taneuh anu subur pisan kusabab lebu vulkanik, sareng taneuhna. Anggur Yunani didamel ...

The Lyceum of Aristoteles

Kira-kira taun 336 SM filsuf Yunani Aristoteles ngadegkeun sakola filosofis munggaran di Athena, dimana anjeunna ngajar murid-muridna, ...

Dunya oray

Ukur 1 km. ti tengah Grecia, di jalan ka Tacares aya serpentarium anu gedé kalayan langkung ti ...

Munculna Mata Artos

Kamajuan ékonomi dunya Aegean gancangan ku penampilan mata uangna. Koin anu dicetak sareng dikaluarkeun ...

Bukit Mars

The Hill of Mars, Areios Pagos, ayana di belah kulon kalér Acropolis of Athena sareng kasohor pisan ku ...

Helios, déwa panonpoé

Panonpoé sok déwasa ku budaya anu hébat. Salaku panyadia sareng arsiték kahirupan anjeunna ogé aya ...

Tunggang kuda di Yunani

Ti jaman baheula urang Yunani resep kana kuda, tapi ku cara anu teratur salaku olahraga, éta dimimitian teu lami sateuacan anu kadua ...

Fitur Crete

Pulo Kreta parantos dicicingan ti saprak jaman prasejarah sareng seueur penggalian anu nyatakeun hal ieu. Hal ieu dipercaya…

Cerberus, anjing Hades

Sanaos tempat wisata Yunani cukup daya tarik pikeun didatangan, éta ogé ngagaduhan faktor sanés anu ...

Asal Zeus

Dina sajak Theogony atanapi Asal Déwa Hesiod, (anjeunna hirup di abad ka-XNUMX SM) anjeunna nyaritakeun ...

Bandéra Yunani

Bendera Yunani ngagaduhan desain saderhana boh dina tata perenahna sareng dina warna na, biru sareng bodas, kelir ...

Legenda Tragis tina Atrids

Turunan Atreus mangrupikeun conto anu sanés tina takdir anu dahsyat anu ngahalangan kulawarga salami sababaraha generasi. Tapi dina…

Pulo Evia

Pulo Evia aya di payuneun Athena sareng di jerona aya sababaraha kota, tapi salah sahiji kota ...

Propylaea ti Acropolis

Sapertos seueur pager Yunani, bagian tengah Acropolis dilebetkeun ngalangkungan konstruksi ...

Balanja khas di Yunani

Upami anjeun badé mésér di Yunani, anjeun kedah ningali naon anu pantes dibeli, upami produk anu has ...

Bait Hephaestus

Kuil Hephaestus ayana di beulah kulon Agora di Acropolis, éta diwangun taun 449 SM….

Sepak Bola Yunani

Sejarah sepakbola sepuh pisan di Yunani, sareng Homer nyebatkeun pertandingan bola anu ...

Festival Dionysian

Urang Yunani ngadamel pésta ageung nalika panén dimimitian sareng nalika éta réngsé, naroskeun sareng hatur ka déwa. Sapertos Dionysus ...

Alat musik Yunani

Musik di Yunani kalebet: puisi, musik sareng jogét. Dipercaya yén éta dipasihkeun ku déwa ....

Déwi Minoan oray

Seni nganut agama dina potongan mitos ieu anu pikaresepeun pisan pikeun anu ningali, éta datang ...

Sejarah tarian Yunani

Mimiti jogét di Yunani henteu jelas, dipikaterang yén tarian ngagaduhan peran anu penting ...

Kahirupan di Yunani

Warga Yunani ngagaduhan karakter anu populér di Mediterania sanaos ciri-cirina, aranjeunna bagja pisan, cinta sareng ...

Pulo Ios, pusat wisata bungsu

Upami anjeun badé angkat ka Yunani tapi ka tempat anu alit pisan tempat wisata ngora seueur, maka anjeun kedah langkung caket ...

Daérah Thessaly

Tesis di Benua Yunani, kasohor janten daérah anu pinuh ku kontras, ti dataran sareng gunung, dugi ka leuweung ...

Dewa Olimpiade, pituduh saeutik

Sakumaha anu kuring sebatkeun sateuacanna, Yunani mangrupikeun anu gaduh sajarah dimana-mana, éta mangrupikeun anu ngagaduhan salah sahiji peradaban pangkolotna ...

Naon ari urang Yunani?

Urang Kulon ngagaduhan adat istiadat anu sami sareng urang moal ngaraos karaos pisan jauh ti bumi nalika ngumbara di sisi dunya ieu ...

Agama urang Yunani

Salah sahiji hal anu matak héran anjeun aya di Yunani nyaéta bentuk katolik anu khusus dikenal salaku ...

Sarana transportasi di Yunani

Yunani éndah dina usum panas, éta pikaresepeun, haneut, senang. Adina kuring parantos nyéépkeun sabagian bulan madu di ditu ...

Iklim di Yunani

Iraha waé anjeun angkat ka tempat, salian hotél sareng tempat anu anjeun badé didatangan, anjeun kedah terang ...