Téma Taman di Mérida

the_aleros

Désa Wisata Los Aleros

Los Aleros nyandak anjeunna 60 taun deui dina waktosna, dina perjalanan anu pinuh ku kejutan sareng kenangan hirup anu pasti bakal janten masa anu teu tiasa dihindari.

Mangrupikeun kasieun kumaha Los Aleros parantos masihan sumbangan pikeun nyebarkeun sareng ngamajukeun gambar daérah Mérida sareng Vénézuéla sacara umum, di panjuru dunya. Taman wisata leutik ieu, tempatna di gunung terpencil di Merida, dipikaterang di lima buana.

Venezuela de Antier Theme Park

Vénézuéla kapungkur diwakilan ku 12 daérah sareng nagara-nagara di Gomez Vénézuéla: Oriente, Los Llanos, Falcón, Miranda, Aragua, Trujillo, Zulia, Caracas, Lara, Amazonas, Táchira sareng Mérida. Pagawean badé dimimitian sakedap kanggo pangwangunan Carabobo, Bolívar sareng Yaracuy.

Ieu mangrupikeun salah sahiji tujuan La Venezuela de antier: tumuh sacara permanen, nawiskeun atraksi anu anyar sareng langkung saé pikeun para pengunjung. Vénézuéla kamari moal pernah bérés diwangun.

Dalapan puluh tujuh kendaraan kuno sareng klasik, tilu juta ubin lami, 200 ton semén, sapuluh rebu batang kai, tujuh ratus lima puluh rébu wortel, 6000 kilo palem chiquichique, langkung ti dua juta batu, langkung ti sajuta potongan sareng obyék Kuna sareng langkung ti lima ratus diperyogikeun pikeun ngahirupkeun taman téma ieu, ikon tina kagiatan wisata nagara Mérida.

montana-peta

Gunung Impian

Éta diwangun ku tempat-tempat wisata sareng tempat dimana anu nganjang tiasa ilubiung dina ngadamel siaran berita, sinétron sareng sinétron radio. Salaku tambahan, anjeun tiasa ngalaman rékaman pilem atanapi iklan tipi.
Lokasina di kota Chiguara, sakitar 45 menit ti Kota Merida.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1.   CDSV cenahna

    NGARASA

  2.   SBA B cenahna

    JFJKSDMFJ MUMA GUEVO