kumaha jalanna

Kuil Debod

Diajar sakedik langkung seueur ngeunaan Bait Allah Debod. Kumaha éta parantos sumping di nagara urang, asal usulna malah jadwalna pikeun tiasa nganjang ka dinya.

legenda monumen

Kolom Trajan

Kolom Trajan mangrupikeun monumen anu paling penting di Roma. Éta ngagaduhan seueur sajarah sareng legenda di tukangeun anu anjeun kedah terang.

Kastil Colomares

Kastil Colomares

Castillo de Colomares mangrupikeun monumen anu paling luar biasa sareng perenahna di Benalmádena. Kunjungan langkung penting!

puri montjuic

Kastil Montjuic

Kastil Montjuic mangrupikeun tempat penting pikeun didatangan nalika urang angkat ka Barcelona. Upami anjeun masih henteu terang, kami bakal ngantepkeun anjeun nganggo pituduh ieu.

Buda Castle

Buda Castle

Buda Castle mangrupikeun salah sahiji hal anu dasar anu badé didatangan di Budapest. Anjeun bakal mendakan tempat anu seueur sejarah sareng legenda

Tengara Roma

Tengara Roma

Aya seueur monumén di Roma anu urang moal tiasa hilap nalika urang sumping ka kota. Kusabab kitu ayeuna urang nyandak tur tina sagala hal anu penting

Katedral paling éndah di Spanyol

Katedral paling éndah di Spanyol

Kami marios ka katedral anu paling indah di Spanyol. Tempat kalayan seueur pesona, carita sareng legenda di tukangeunana. Sababaraha kunjungan penting

Biara Leyre

Biara Leyre

Biara Leyre mangrupikeun salah sahiji kompleks sajarah sareng arsitéktur anu paling penting di nagara urang. Kunjungan penting pikeun diperhatoskeun

Didatangan Universitas Salamanca

Facade Universitas Salamanca

Façade Universitas Salamanca gaduh seueur detail anu kedah diperhatoskeun. Mahluk mitologis, raja bahkan bangkong kalayan legenda.

Nganjang ka Istana Güell

Istana Güell

Istana Güell mangrupikeun salah sahiji tempat anu kedah diémutan. Hiji karya Gaudí, nyatakeun Situs Warisan Dunya.

Biara Heula San Juan de la Peña

Biara San Juan de la Peña

Biara San Juan de la Peña mangrupikeun salah sahiji tempat anu paling lambang dina abad pertengahan. Lingkungan konci anu pinuh ku legenda anu sakuduna anjeun terang

Katedral Strasbourg

Katedral Strasbourg

Katedral Strasbourg mangrupikeun salah sahiji permata arsitéktur anu hébat. Éta ngagaduhan seueur sajarah sareng panasaran anu kedah urang terang.

Kumaha cara nepi ka Menara Pisa

Menara Pisa

Nyaho sakedik deui ngeunaan Menara Pisa penting pisan. Pikeun pangwangunanna, kaéndahanana sareng lingkunganana atanapi legenda anu ngagimbung di luhurna.

Istana Infantado

Istana Infantado

Palacio del Infantado perenahna di Guadalajara sareng ngan ukur ku permukaan na parantos dingaranan salaku salah sahiji istana Renaissance Spanyol anu pangsaéna.

Tempat suci Fatimah

Tempat suci Fatimah

The Sanctuary of Fatima mangrupikeun tempat anu paling sering dikunjungi. Kituna, anjeun kedah terang sadayana poin anu kedah diperhatoskeun pikeun perjalanan anu henteu hilap.

Menara Belem di Lisbon

Menara Belém

Upami anjeun mikir badé angkat ka Lisbon, anjeun moal kantun nganjang ka Torre de Belém. Di dieu anjeun bakal mendakan sadayana detil anu anjeun kedah terang.

Sejarah biara Guadalupe

Biara Guadalupe

Pendakan permata, pinuh ku legenda, sajarah sareng perjalanan ngalangkungan waktos. Biara Guadalupe mangrupikeun kunjungan penting di Cáceres.

Kumaha carana nepi ka Neuschwanstein Castle

Kastil Neuschwanstein

Kastil Neuschwanstein mangrupikeun salah sahiji anu paling sering didatangan di Éropa. Pandangan anu berkesan sareng gaya romantis na bakal ngangkut urang kana waktos dongéng

Istana Pena

Istana Pena

Palacio da Pena mangrupikeun salah sahiji kunjungan éta langkung seueur tibatan wajib. Tempatna di Sintra, di daérah luhur dimana alam patepang sareng pandangan anu berkesan sareng gabungan arsitektur. Tempat anu aya sajarah sareng seueur pesona anu anjeun moal tiasa gagal mendakan.

Kuil Ayutthaya

Kuil Ayutthaya

Kuil Ayutthaya mangrupikeun salah sahiji perjalanan penting pikeun ngaraosan Taman Sejarah anu pinuh kuil, istana sareng patung anu bersinar sareng pakait sareng waktos-waktos sanés. Upami anjeun ngarencanakeun nganjang ka Thailand, maka anjeun moal hilap ngeunaan tempat ieu.

Lebak Anu Murag

Lebak Anu Murag

Kami ngungkabkeun sadaya rahasia anu tiasa disumputkeun ku The Valley of the Fallen. Janten, kadatangan anjeun bakal langkung istiméwa. Dinominasikeun salaku kompleks monumental, anu ngagaduhan seueur sejarah politik di tukangeunana. Kiwari, éta parantos janten titik pertemuan rébuan wisatawan.

Tempat suci Bien Aparecida Cantabria

Tempat suci Bien Aparecida

Dinten ieu kami lebet kana Tempat Suci Bien Aparecida. Tempat ibadah kalayan mangtaun-taun sajarah sareng anu direngsekeun ku janten Panyekel Santo Cantabria. Tempat pertemuan pikeun jamaah haji sareng wisatawan anu teu hoyong sono kaéndahan tempat éta.

Katakombolan Romawi

Katakombolan Romawi

Kami ngalakukeun tinjauan Catacombs Romawi. Ti mimiti na dugi ka anu paling sering dilongok sareng tangtosna, sadaya detil kanggo tiasa ngajantenkeun perjalanan ieu, mangrupikeun perjalanan anu teu hilap. Pendakan sadayana anu anjeun peryogikeun pikeun nikmati salah sahiji poin anu paling penting di Roma.

Kristus Raja di Silao

Bukit beaker

Upami urang nyarioskeun kunjungan ka Cristo Rey, urang kedah nyarioskeun perkawis Cerro del Cubilete. Tempat anu aya sajarah, kalayan bakti sareng pandangan anu spektakuler.

Lingkungan sareng sasak Elche

Ayeuna Elche gaduh seueur patempatan, anyar sareng tradisional, kirang langkung ageung, tapi masing-masing ngagaduhan ...

Tembok Lugo kumaha jalanna

Tembok Lugo

Entong sono kana sagala rupa anu ditawarkeun ku Tembok Lugo. Tina sajarahna dugi ka sagala rupa anu aya di jero, éta pantes dilongok.

Kastil Almodóvar

Kastil Almodóvar del Río

Kastil Almodóvar del Río nyandak urang hirup loba pangalaman. Tangtosna, sadayana ti jaman anu sanés dimana legenda mangrupikeun urutan poé.

Puri Neuschwanstein

Neuschwanstein, Cinderella's Castle

Naha anjeun badé didatangan Istana Neuschwanstein, istana sapertos Cinderella? Nya, tuturkeun pituduh ieu dimana kami ngajelaskeun sadayana anu anjeun kedah terang

Kahirupan di Athena

Athena mangrupikeun kota simbolis, kota kabébasan, seni sareng démokrasi. Kiwari, kota modéren ieu, pinuh ku kahirupan, nawiskeun para pengunjung seueur tempat-tempat wisata, kalebet musium, rupa-rupa toko, pusat budaya anu saé, réstoran, réstoran, gereja, monumen sareng gedong lami.

Tempat poto pangsaéna di Athena

Athena mangrupikeun tempat anu saé pikeun fotografer anu tiasa ngagambar klise tina monumen kuno di kota, taman anu saé, sareng jalan-jalan anu éndah.

Kuil kolom

Candi paling penting di Mesir

Naha anjeun hoyong terang mana candi anu paling penting di Mesir? Upami kitu, sumping sareng heran di tempat anu paling luar biasa di Bumi Firaun.

Piramida Beureum tina Snefru

Nalika piramida Mesir diwangun

Aranjeunna mangrupikeun monumen paling wisata di nagara Firaun. Sareng aranjeunna spektakuler. Pilarian terang iraha piramida Mesir diwangun.

imah tukang

Annex Rusiah, Anne Frank House

The Secret Annex, di Prinsengracht 267, mangrupikeun bumi anu paling sering dikunjungi di Amsterdam, nyaéta bumi tempat cicingna Anne Frank sareng di jerona anjeunna nyerat bagian ageung di buku harianna.

kubus

Imah Kubik, atanapi Kubuswoning, ti Roterdam

Kawajiban upami anjeun di Rotterdam nyaéta angkat ka Kubuswoning, bumi kubik atanapi kubus anu parantos janten, kusabab kaaslianana, salah sahiji tempat anu paling sering dikunjungi.

Domus Aurea di Roma

Domus Aurea di Roma, ogé dikenal salaku Golden House, parantos lami dianggap salah sahiji konstruksi anu paling mewah dina sajarah Romawi.

Tugu anu aya hubunganana di Kroasia

Hasilna, aya tugu anu aya hubunganana di Kroasia mimitian ti gereja-gereja dugi ka istana, anu diwangun ngagunakeun téknik inovatif anu béda.

Lingkaran Batu Drombeg

Drombeg Stone Circle mangrupikeun salah sahiji situs megalitikum anu paling populér di Cork sareng Irlandia

Kuil Minerva Medica

Kuil Minerva Médis

Kuil Minerva Medica, tempatna di lingkungan Esquilino, mangrupikeun gedong anu didamel ti abad ka XNUMX sareng, panasaranna, sanés candi sapertos

San Michele di Ripa Grande

Hospice San Michele

Diwangun dina abad ka-XNUMX, Hospice of San Michele parantos ngajantenkeun sapanjang sejarah salaku suaka, panjara sareng panti asuhan

Julia Curia dina Forum Romawi

Curia Julia mangrupikeun monumen anu paling terpelihara dina Forum Romawi. Éta gedong tempat sénator patepung salami républik

Panjara San Vittore

Diresmikeun taun 1879, Penjara San Vittore mangrupikeun panjara utama di Italia

Imah-imah Inggris anu megah

Ageung dina sajarah, anu basana parantos sumebar ka sakumna dunya, Inggris mangrupikeun tempat anu alit. Kalayan 50.331 mil ...

Objek wisata di Buenos Aires

Buenos Aires, ibukota Argentina, ngagaduhan seueur tempat wisata anu tiasa didatangan sapanjang taun. Jambatan awéwé ...

Garéja Utama Manizales

Wisata di gereja-gereja anu paling indah di kota Manizales, conto arsitektur anu aya di ibukota Caldense

Naék kana Teras Duomo di Milan

Salah sahiji kunjungan penting anu kedah anjeun lakukeun di Milan nyaéta angkat ka Terrazas del Duomo sareng merhatoskeun pandanganana

Zappeion

The Zappeion of Athena

Wangunan Zappeion perenahna di Taman Athena, éta mangrupikeun wangunan ciri abad ka-XNUMX, kalayan arsitéktur neoklasik.

Kota pinding Carcassonne

Carcassonne (Carcassonne dina basa Perancis) mangrupikeun ibukota jurusan Aude di daérah Languedoc-Roussillon, ayana di beulah kidul ...

Tujuh Kaajaiban Swédia

Dina pertengahan taun 2007, di tengah-tengah debat ngeunaan "7 Kaajaiban Dunya" anyar, koran Swédia ...

Kenalan Agora di Athena

The Agora of Athens (ogé katelah Forum Athena dina téks anu pangkolotna) mangrupikeun conto anu paling dikenal ...

Arsitéktur di Amsterdam

Ti abad ka-17 wangunan bata diideuan ku Gothicism Perancis sareng Klasik dugi ka gedong ultra-modéren, anu ...

Wisata Skotlandia Highlands

Dataran Tinggi (Dataran Tinggi atanapi Dataran Tinggi Skotlandia), mangrupikeun daérah pagunungan anu legana 25.784 km km kalér ...

Pagoda di Cina

Pagoda Cina mangrupikeun bagian tradisional arsitektur nagara, dikenalkeun ti India, sareng Buddhisme ...

Pariwisata petualangan di Cina

Situ glasial, leuweung gunung, pantai keusik sareng seueur deui. Tunjukkeun anjeun tilu tujuan dramatis yén anu datang ku sumanget ...

Imah Budaya di Stockholm

Dibuka taun 1974, Kulturhuset (House of Culture in Swédia) mangrupikeun pusat budaya belah kiduleun Sergels ...

Tempat-tempat suci di Cina

Tai Shan (ogé katelah Gunung Tai, atanapi Gunung Taishan) mangrupikeun salah sahiji tina lima gunung Taoist suci di Cina….

Katedral Archangel di Moskow

Katedral Archangel mangrupikeun garéja Ortodok Rusia anu didékasikeun ka Saint Michael the Archangel. Tempatna di Plaza del…

Katedral Uppsala

Di Uppsala, nyaéta kota anu ayana sakitar 78 km kalér-kuloneun Stockholm sareng kota kaopat panggedéna di…

Katedral Asumsi di Moskow

Katedral Asumsi mangrupikeun anu pangkolotna, panggedéna sareng paling penting tina seueur garéja Kremlin. Abdi terang…

Tembok Tiongkok kuno Cina

Tembok Ageung, simbol peradaban Tionghoa kuno, mangrupikeun tempat anu paling terkenal di dunya. Tempatna di ...

Kuil Buddha Jade Shanghai

Lokasina di jalan raya ka Anyuan ti Shanghai, Kuil Jade Buddha diwangun dina kakuasaan Kaisar Guangxu tina ...

Kota bersejarah Lancaster

Lancaster mangrupikeun kota di kabupaten Lancashire, di belah kalér-kulon Inggris, ayana di walungan Lune sareng…

Shinto Shrines Jepang

Kuil Shinto mangrupikeun struktur anu tujuan utamina dianggo pikeun ngajaga objék suci, sareng sanés ...

Naha ngumbara ka Kuba?

Kuba henteu sapertos tempat sanés di planét. Pulo ieu ayana di belah kulon kalér Laut Karibia, 145 ...

Daérah Kinki

Daérah Kinki diwangun ku 7 préféktur (2 «Fu» sareng 5 «Ken»), ayana di daérah anu kalebet…

Wisata kota lawas Roma

Tur di kota lami mangrupikeun salah sahiji pangalaman anu paling matak aya wisatawan anu tiasa gaduh dina perjalanan ka ...

Ballycarbery Castle, Kerry

Di County Kerry, sakitar 3 kilométer ti Cahersiveen, mangrupikeun reruntuhan istana anu éndah, Istana ...

Ramo raksasa di Paris

Dicarioskeun yén di kota Paris anjeun tiasa mendakan leres-leres naon-naon anu henteu pernah dibayangkeun ku batur, lakukeun ...

Endog raksasa anu namina Gherkin

Tétéla seueur karya arsiték Norman Foster kedah gaduh desain sareng gaya anu teu biasa, anu sabagéan ageung nyaéta masihan paningkatan pikeun masing-masing karya arsitéktur na.

The Vikings di Swédia

Ngaran "Viking" mimiti dianggo ku pangarang asing dina abad ka-11 Maséhi. Asalna sigana ...

Patung Sasak Charles

Sasak Charles mangrupikeun protagonis leres kota Prague. Dina 2004, salami sababaraha rutinitas ...

Lingkungan Moskow

Tanpa ragu, Moscow mangrupikeun pusat perhatian pikeun wisatawan. Tapi ogé ibukota Rusia gaduh sababaraha ...

The romantisme Roma

Sakumaha kaleungitanana sapertos kitu, Kota Abadi ngagaduhan ciri janten salah sahiji tempat dimana arsitéktur ...

Planetarium Simón Bolívar

Kompleks Wisata Budaya Simón Bolívar -CCCTSB- tempatna di Taman Metropolitan Las Peonías- diresmikeun dina taun ...

Téma Taman di Mérida

Kota Wisata Aléros Los Aleros nyandak anjeun 60 taun deui dina waktosna, dina perjalanan anu pinuh ku kejutan sareng ...

Lindos sareng Zorba Yunani.

Rhodes mangrupikeun pulau anu kosmopolitan, di dinya anjeun mendakan seueur kota sareng kota anu saé pisan, kalebet Lindos, dimana éta difilem ...

Dublin Spire

Dipikawanoh ku namina dina basa Inggris, Spire, éta sacara resmi disebat Monumen Cahaya sareng mangrupikeun ...

Kolom Rostral Saint Petersburg

Upami anjeun nganjang ka kota Saint Petersburg, pastikeun nganjang ka Rostral Columns anu terkenal, anu mangrupikeun monumen ...

The Lyceum of Aristoteles

Kira-kira taun 336 SM filsuf Yunani Aristoteles ngadegkeun sakola filosofis munggaran di Athena, dimana anjeunna ngajar murid-muridna, ...

Bukit Mars

The Hill of Mars, Areios Pagos, ayana di belah kulon kalér Acropolis of Athena sareng kasohor pisan ku ...

Teater Dionysus

Kultus Dionysus dipelak di Athena dina abad ka-XNUMX ku kaisar Pisistratus. Dionisio diwangun dina ...

The Madonnina, simbol Milan

Madonnina mangrupikeun patung tambaga gildep Giuseppe Perego ngalambangkeun Virgin Assunta, ti saprak 1774 ...

Propylaea ti Acropolis

Sapertos seueur pager Yunani, bagian tengah Acropolis dilebetkeun ngalangkungan konstruksi ...

Bait Hephaestus

Kuil Hephaestus ayana di beulah kulon Agora di Acropolis, éta diwangun taun 449 SM….

Arsitéktur Republik Manizales

Kota Manizales ngagaduhan susunan arsitektur républik anu paling koheren sareng lengkep di nagara éta, saatos kahuruan ...

Museum WWII, Kiev

Kiev, ibukota Ukraina ayeuna, parantos janten salah sahiji kota anu paling penting di daérah éta. Anjeunna salawasna cicing ...