Balanja Natal di Lima

Natal mangrupakeun, numutkeun sababaraha, waktos anu pangsaéna dina sataun. Sareng di Lima, éta saé pisan, sabab éta ...

Imah-imah Inggris anu megah

Ageung dina sajarah, anu basana parantos sumebar ka sakumna dunya, Inggris mangrupikeun tempat anu alit. Kalayan 50.331 mil ...

Swédia, budaya sareng alam

Swédia mangrupikeun nagara Skandinavia anu ngagaduhan tawaran budaya anu hébat, ogé di luar ruangan pikeun silih ngartos ...

Sapatu kai Walanda

Sapatu kai? Warisan khas Belanda? Sigana moal aya jalma anu tiasa masihan kami ...

The Catacombs of Priscilla

Di pinggiran pusat bersejarah Roma kami nganjang ka Catacombs of Priscilla, salah sahiji kuburan pangkolotna di kota

Guasacaca, saos bénsinél

Urang Venezuelan gaduh versi guacamole nyalira anu disebat guasacaca. Éta langkung ti rasa alpuket, sareng parantos ...

Kapal-kapal lami Portugal

Kapal kuno sering nganteurkeun rasa nostalgia sareng roman dugi ka ayeuna. Aranjeunna ngingetkeun urang sakedap ...

Budaya Walanda

Budaya Walanda rupa-rupa, nunjukkeun béda régional ogé pangaruh asing berkat padagang ...

Gunung seuneuan Kanada

Kanada gaduh 21 gunung seuneuan anu aktip atanapi dianggap berpotensi masih aktip. Diantara anu utama anu urang gaduh: Benteng Selkirk ...

Pameran populer di Chaves

Di Chaves, anu mangrupikeun kota di Distrik Vila Real, Wewengkon Kalér sareng Alto Trás-os-Montes subregion, éta dilaksanakeun ...

Bir Rusia populér

Kalayan penjualan bir mekar, pabrik-pabrik pabrik bir Rusia ngahasilkeun langkung seueur alkohol tibatan kantos. Justru, diantara anu utami ...

Arsitéktur Walanda

Mangsa penting mimiti arsitéktur Walanda nyaéta nalika Jaman Emas Belanda ti mimiti ...

Kuil Mars Ultor dina Forum Romawi

Salah sahiji reruntuhan anu tiasa urang tingali dina Forum Romawi nyaéta Candi Mars Ultor, dianggap dina waktos éta gedong anu paling indah di kandang

Prego, sandwich Portugis

Di réstoran Portugis umum pikeun nyayogikeun "prego" anu populér, sandwich dina basa Portugis. Éta sanés ngan ukur sandwich ...

Lebaran di Perancis

Lebaran dirayakeun tanggal 31 Oktober unggal taun, pikeun ngajénan maot sareng almarhum. Dipercaya yén…

Rute arkéologis di Peru

Peru ngagaduhan seueur tempat anu ditawarkeun: ti gunung salju salju, peradaban anu anéh sareng éndah ...

Tunggang kuda dina Lanzarote

Dupi anjeun kersa ngajajah pulau nganggo kuda? Aya seueur kasempetan pikeun ngalakukeun ieu kalayan tunggang kuda di sakuliling pulau Lanzarote.

Toko pantun di Porto

Porto, kota panggedéna kadua di Portugal sareng salah sahiji kota anu paling karismatik di Éropa, seueur anu kedah dilakukeun ...

Kota pinding Québec

Seueur anu nyarios yén Québec mangrupikeun kota anu paling éndah sareng lengkep dina sajarah Kanada. Bakal narik perhatian…

Tepuy, dataran Déwa

Tepuis nuju maksakeun gunung datar anu aya di Guyana Amérika Kidul, khususna di Vénézuéla. Hurung ...

Kenalan Museum Tato Amsterdam

Salah sahiji musium anyar anu aheng sareng pikaresepeun di Amsterdam nyaéta Museum Tato Amsterdam anu aya dina dua ...

Jalur bir di Amsterdam

Penggemar bir bakal ngaraos petualangan ngalangkungan industri pembuatan bir bersejarah Amsterdam. Sareng éta anu ...

Naha wisatawan angkat ka London?

London mangrupikeun kota anu paling pikaresepeun pikeun kota wisata anu paling penting di dunya. Numutkeun kana statistik, éta ...

Pasar organik di Amsterdam

Jumlah pasar organik di Amsterdam ngembang pesat kalayan penjualan pangan organik anu narik warga lokal ...

Sapatu buta San Antonio

Di Texas, sadayana saé pisan: aya deui anu langkung pikaresepeun, langkung seueur petualangan sareng seueur tempat anu bakal didatangan ...

Hippodrome San Siro, di Milan

Kami angkat ka lingkungan San Siro, di luar kota Milan, pikeun nganjang ka hippodrome kota, salah sahiji anu pangkolotna di Italia

Thebes kota 7 gerbang

Homer sareng Hesiod namina Thebes salaku kota tina 7 gerbang, aranjeunna ogé nyebat kota ...

Tilu bar murah di Amsterdam

Paling parah Wijncafe Barentszstraat 171, Amsterdam Ieu mangrupikeun palang anggur sareng nekenkeun sosis anu saé anu…

Zappeion

The Zappeion of Athena

Wangunan Zappeion perenahna di Taman Athena, éta mangrupikeun wangunan ciri abad ka-XNUMX, kalayan arsitéktur neoklasik.

Kota pinding Carcassonne

Carcassonne (Carcassonne dina basa Perancis) mangrupikeun ibukota jurusan Aude di daérah Languedoc-Roussillon, ayana di beulah kidul ...

Kenalkeun Bendungan Aswan

Ngan kalereun wates antara Mesir sareng Sudan nyaéta Bendungan Aswan. Mangrupikeun mangsa anu hébat ...

Kota bawah tanah Montreal

Montréal, kota panggedéna di Kanada jauh, mangrupikeun kota kadua anu berbahasa Perancis di dunya. Diadegkeun dina…

Atraksi Wisconsin: Pulo Rosul

Wisconsin nawiskeun tempat anu mereun pikeun jalma anu resep kaéndahan alam sareng kaéndahan. Kalayan leuweung sareng ...

Balanja murah di Moskow

Aya cara pikeun ngahémat artos ku standar Moskow, upami anjeun ngémutan pilihan ieu: Auchan: Tanpa ...

The Fjords Swédia

Gullmar Fjord perenahna di beulah kalér Gothenburg Éta tiasa disebatkeun yén éta téh buntut di…

Porsélin Rusia Lomonosov

Porsélin Lomonosov asalna di pabrik porsélin Lomonosov anu bersejarah, anu dugi ka 1948 hiji kota di Oblast ...

Fauna ti Brazil: anu jaguar

Kicauan anu pangageungna sareng paling éndah di Amérika, tangtosna, nyaéta jaguar. Aranjeunna biasa ngorondang di unggal ...

Alam Vénézuéla

Vénézuéla mangrupikeun nagara anu paling saé di buana. Sareng alam ngajentul sareng dijagaan ku 40 ...

Basisir nudist di Perancis

Pikeun anu hoyong ngalaman pantai buligir pikeun anu munggaran atanapi anu naturalis, Perancis mangrupikeun tempat ...

Jinis taksi di Lima

Nyandak taksi di juru mana waé tiasa hartosna ngahukum diri kana sababaraha kamungkinan skénario,-sapertos di kota mana waé di ...

Fauna anu saé peru

Peru beunghar ku macem-macem skala: jalma-jalma, iklimna sareng daérah, sareng khususna sareng ...

Permata di Mesir Kuno

Di jaman kuno, Mesir mangrupikeun nagara paling beunghar di Bumi. Salaku tambahan kana tugu ageung sareng ...

Bélarus Éndah, Rusia Bodas

Bélarus baheulana kawanoh salaku "Rusia Bodas" sareng tempatna diantara Rusia sareng Polandia, wawatesan sareng Ukraina di beulah kidul. Ieu…

Pabrik coklat di Zurich

Coklat Swiss mangrupikeun simbol anu paling representatif pikeun nagara ieu, dibarengan ku bank sareng arloji na. Ieu…

Klinik pangsaéna di Swiss

Éta henteu rahasia pikeun saha waé yén Swiss, mangtaun-taun, ngagaduhan klinik anu nyayogikeun jasa pangsaéna pikeun ngahirupkeun ...

Garéja panggedéna di Kanada

Upami anjeun ngagaduhan kasempetan pikeun indit ka Montreal, anjeun henteu kedah sono nganjang ka garéja panggedéna ...

Tradisi Easter di Perancis

Perancis, dianggap buaian suci Kristen, ngagungkeun Minggu Suci kalayan kasohor sareng piring anu diungkabkeun ...

Paska di Kanada

Paskah mangrupikeun liburan anu paling penting di Kanada, dirayakeun kalayan kasohor, sapertos ...

Paska di Swiss

Paskah mangrupikeun liburan Kristen anu paling penting. Saperti di nagara Amérika sareng Éropa, ...

Paska di Holland

Paskah mangrupikeun liburan Kristen anu paling penting anu dirayakeun di panjuru dunya kalayan getol pisan ...

Paska di Inggris

Perayaan Easter di Inggris dimimitian jauh sateuacan munculna agama Kristen. Dina jaman pra-Kristen, ...

Minggu Easter di Perancis

Minggu Easter di Perancis mangrupikeun waktos seueur urang Kristen ngarayakeun kabangkitan Yesus Kristus. Jalma…

Paska Mesir: Sham el Nessim

Festival anu dikenal salaku Sham el Nessim mangrupikeun festival anu sepuh di Mesir, anu panginten parantos sohor ...

Paska di Swédia

Paskah mangrupikeun liburan Kristen paling populér di dunya. Sapertos di seueur nagara Skandinavia, ...

Dunya Élmu di Vancouver

The World of Science, World of Science, mangrupikeun pusat ilmiah anu dijalankeun ku organisasi nirlaba ...

Kafe Terbaik di Kairo

Kairo mangrupikeun kota anu rame, kacau anu pesona sareng intrik na dicirikeun ku karusuhan na. Pokokna,…

The Bouleuterion

Untungna dinten ayeuna anjeun tiasa ningali seueur gedong anu penting pisan di Athena kuno, ...

Balanja karajinan tangan di St.

Mustahil pikeun kenal sareng Rusia anu asli tanpa dibiasakeun ku tradisi, carita rakyat, adat istiadat, kapercayaan, sareng, tangtosna, ...

Ngumbara di jalan Kanada

Wewengkon Kanada anu luar biasa ngagaduhan infrastruktur anu hébat dina jalur komunikasi sapertos jalan na anu ngalangkungan pagunungan, ...

Moskow, kota héjo

Moskow nyaéta ibukota Féderasi Rusia. Éta pusat bisnis, ilmiah, budaya sareng wisata nagara anu narik ...

Bar menawan di Saint Petersburg

Saint Petersburg mangrupikeun campuran anu lami tina anu énggal sareng anyar, tina tradisi sareng modernitas, budaya sareng…

Apokry, Karnaval Athena

Kecap "karnaval" tiasa ngémutan Karnaval Rio de Janeiro atanapi Karnaval anu terkenal di Brasil ...

Kolam renang umum di Rajana

Aya seueur fasilitas ngojay anu dioperasikeun ku Miami-Dade County sareng masing-masing nawiskeun fungsi anu sanés pikeun umum. Diajar…

Pagunungan Corsica

Corsica mangrupikeun hiji pulau anu aya di belah kiduleun Côte d'Azur, sareng kalér Sardinia. Éta ngeunaan…

Kenalan Agora di Athena

The Agora of Athens (ogé katelah Forum Athena dina téks anu pangkolotna) mangrupikeun conto anu paling dikenal ...

Hiburan sareng rineh di Rusia

Rusia ngalaksanakeun sagala jinis olahraga sapertos baskét, voli, soccer, tenis, tenis méja, tinju, ski, hoki atanapi skating, ...

Basel trem

Jaringan trem Basel mangrupikeun bagian tina jaringan transportasi umum anu beroperasi di Basel, Swiss, sareng…

Sasak endah di Rajana

Upami turis hoyong kabur tina rutinitas sapopoé di Miami, salaku kota, perlu pikeun buka Konci ...

Olahraga ekstrem di Swiss

Snowkiting, olahraga salju anyar anu nyababkeun sensasi di Swiss Switzerland tiasa nétral nalika ngeunaan ...

Arsitektur walanda modéren

Arsitéktur modéren di Docklands Wétan, Amsterdam Dina 15 taun ka pengker, Holland parantos janten salah sahiji ...

Jalan salju anu salju

Nganjang ka Yunani dina Usum

Yunani ngagaduhan kageulisan pikeun nawiskeun para turis dina sadaya musim dina sataun. Tapi dina usum salju anjeun tiasa ngaraosan langkung saé ...

Museum Utama Brasil

Salami mangabad-abad penjajahan, Brasil parantos ningali jutaan imigran sareng budak ti sakumna dunya ngalangkungan. Naon…

7 Kaajaiban Kanada

Di 2011 perusahaan televisi CBC ngayakeun kontes dina upaya milarian tujuh kaajaiban paling populér ...

Arsitéktur Swédia

Swédia, nagara leuweung sareng situ, ogé ngagaduhan kota anu rame dimana desain canggih tiasa dicampur ...

Skating rinks di Stockholm

Usum usum di Swédia khusus pisan. Kanggo seueur ieu waktos nalika anjeun tiasa nikmati ku cara ageung ...

Sarapan ala Amérika di Lima

Kasusah mendakan sarapan ala Amérika anu saé di Lima sering ngareureuwas para wisatawan sareng wisatawan anu ...

Kadaharan khas Vénézuéla

Asakan Venezuelan luas pisan sareng pinuh ku pangaruh Éropa, Karibia sareng régional. Diantara stews has utama urang gaduh ...

Arsitéktur di Amsterdam

Ti abad ka-17 wangunan bata diideuan ku Gothicism Perancis sareng Klasik dugi ka gedong ultra-modéren, anu ...

Tarian ti Chechens

http://www.youtube.com/watch?v=NaIbGIjQzeo El más grande (y más conocida) de todos los grupos étnicos en el Cáucaso Norte son los chechenos. Al…

Alat musik Rusia

Balalaika Éta mangrupikeun alat musik senar anu kawéntar di Rusia, kalayan awakna segi tilu ciri sareng tilu senar. Anu…

Basisir caket Buenos Aires

Upami éta patarosan ngeunaan nikmati pantai anu pangsaéna di Argentina, wisatawan tiasa angkat ka anu caket di Buenos Aires: Pinamar Pinamar ...

Natal di Mesir

Di Mesir sakitar 15% pendudukna Kristen. Aranjeunna hiji-hijina bagian masarakat anu leres-leres ngagungkeun ...

Pariwisata mistis ka Peru

Pariwisata Mistis gaduh konsép sakapeung lepat. Hiji tiasa ngabayangkeun sakumpulan hippies anu ngariung di ...

Tarian tradisional Rusia

Tari rakyat Rusia tradisional lega sareng rupa-rupa sapertos bangsa nyalira. Sanaos kaseueuran urang asing ...

Ménu khas Rusia

Kadaharan Rusia umumna mangrupikeun produk tina iklim Rusia sareng lingkungan. Kalayan usum anu pondok tina ...

Universitas Oxford Medieval

Oxford tiasa janten tujuan anu sampurna pikeun wisatawan anu nganjang ka Inggris, sabab 'kota spiers impian' ieu ngan ukur pondok ...

Lingkungan Jenéwa

Kapendak di gigireun Walungan Rhone sareng Alps megah naék di tukang, Jenéwa mangrupikeun salah sahiji kota ...

Perayaan utama Mesir

Mesir mangrupikeun nagara Arab anu luar biasa anu ngagaduhan seueur festival sareng perayaan. Sababaraha diantarana bersejarah, anu sanésna mangrupikeun festival seni modéren sareng ...

Lukisan guha Levantine.

Didatangan lukisan guha Barranco de la Gasulla di Ares del Maestre

Répréséntasi anu kami mendakan dina Barranco de la Gasulla seueur gaya na ampir sadayana ngalambangkeun adegan moro, sanaos aya ogé pamandangan anu ngempelkeun, contona. Disebutkeun khusus pantes di Barranco de la Gasulla de Ares del Maestrat, Cueva Remigia, kalayan langkung ti 500 inohong, antawis manusa sareng sato, dina sét langkung ti 10 saung. Moro sapi jalu liar atanapi moro babi hutan mangrupikeun dua adegan utama set, anu dianggap Sistine Chapel of Neolithic kusabab kaayaan konservasi anu hadé.