Kualitas kahirupan di Kuba

Industri pariwisata nuturkeun prinsip dasar tina sistem kasihatan Kuba: kaséhatan mangrupikeun hak masarakat sareng ...

Curug Niagara

Rahmat sareng kawani dina cai na. Didatangan dina bulan usum panas ku rébuan wisatawan, Curug Niagara ...

Kumaha cium Perancis?

Mangrupikeun kanyahoan umum yén nalika anjeun ngumbara di dunya, upami anjeun henteu hoyong kakeunaan, anjeun kedah ...

Tambang Clavero (1)

Kota anu indah di Mina Clavero mangrupikeun tujuan wisata anu paling penting di propinsi pikeun kahirupan wengi ...

Taun énggal di Perancis

Ngan sapertos Natal Hawa sareng Natal dirayakeun, wengi 31 Désémber ogé ngagaduhan peran penting dina ...

Arsitéktur Republik Manizales

Kota Manizales ngagaduhan susunan arsitektur républik anu paling koheren sareng lengkep di nagara éta, saatos kahuruan ...

Pulo Ios, pusat wisata bungsu

Upami anjeun badé angkat ka Yunani tapi ka tempat anu alit pisan tempat wisata ngora seueur, maka anjeun kedah langkung caket ...

Cinderamata ti Australia

Unggal nagara anu urang kadatangan ngagaduhan produk anu khas anu ngaidéntifikasi éta sareng urang teras-terasan nyandak balik ka bumi pikeun émut ...

Gastronomi Walanda

Asakan Walanda tradisional tiasa dianggap asakan usum salju, sabab fiturna sagala rupa stews, ogé ...

Gua Toquepala

Di dieu anjeun tiasa mendakan rupa-rupa lukisan guha ngalambangkeun moro kuno di Andes. Pikeun bentuk ieu ...

Roti bakar Swédia

Teu dimana-mana sapertos dina méja makan mangrupikeun formalitas Swédia, khususna dina roti bakar….

Cuaca sareng musim Kanada

Opat musim Kanada, masing-masing béda, ningkatkeun daya tarik nagara ieu. Dina usum gugur, hawa seger ngundang anjeun ...

Daérah Thessaly

Tesis di Benua Yunani, kasohor janten daérah anu pinuh ku kontras, ti dataran sareng gunung, dugi ka leuweung ...

Poto Istana Versailles

Istana Versailles mangrupikeun salah sahiji anu paling penting sareng éndah di dunya sareng dina sajarah, henteu ngan ...

Festival Midsommar Viking

Saatos sababaraha bulan tiis sareng gelap, sigana logis yén Swédia datang ka usum panas siap miceun ...

Legenda Quistococha

Carita na yén pituin ti daérah dina kahoyongna mancing wengi-wengi berhasil néwak pomfret éndah anu ...

Musik masarakat Cina

Musik masarakat Cina ngagaduhan sejarah sareng tradisi anu panjang. Di masarakat suku primitif 4000-5000 taun ka pengker, ...

Jogét ti Ashaninkas

Jalma Ashaninka mangrupikeun hiji kelompok étnis Amazon anu cicing di sagala rupa daérah Amazon Amazon sareng di ...

Adat sareng sopan santun Kanada

Upami anjeun ngarencanakeun cicing di Kanada atanapi nyéépkeun waktos anu lami, anjeun kedah terang yén urang Kanada turunan bangsa anu béda-béda ...

Ayam jagoan di Peru

Ayam jago na asalna di Roma kuno, dimana para prajurit nyobian nganggo fungsi ieu, pikeun ngahontal kawani….

Naha didatangan Mesir?

Seueur jalma masih ragu-ragu terang nagara anu saé ieu, aya anu sieun ku hawa anu luhur sareng nganggap yén henteu ...

Pegunungan Rocky Alberta

Di Pegunungan Rocky atanapi Rockies of Alberta urang tiasa nampi bentang anu sakti, sakti di sababaraha tempat di ...

Prairies Kanada

Prairies Kanada mangrupikeun daérah anu lega anu ngalangkungan propinsi Alberta, Saskatchewan, sareng Manitoba, sareng ...

Gastronomi Portugis

Gastronomi Portugis beunghar ku macem-macem; kalayan seueur némpél asakan Mediterania sareng ogé digariskeun kalayan keuna Atlantik.

Kon-ichiwa, O-genki desu ka?

Bahasa anu diucapkeun di Jepang penting pisan pikeun turis nyaéta basa ieu mangrupikeun sadaya jalma anu bakal ngurilingan anjeunna di lingkungan bakal nyarios. Nyaho bahkan anggapan dasar ngeunaan basa Jepang bakal ngabantosan anjeun salami cicing, naha nganggo taksi, naék kana Metro, balanja, atanapi bahkan nyéwa sapédah.

Wisata ka Jepang tanpa ngarusak bank

Nagara Matahari Terbit mangrupikeun tempat anu pikaresepeun pikeun dipanggihan, janten pikeun tradisi kuno, asakan ahengna, téknologi canggihna atanapi idiosyncrasy masarakatna. Sareng éta moal janten ruksak upami anjeun gaduh pikiran pikeun terang Jepang. Ngan ukur masalah pikeun ngarencanakeun perjalanan anjeun, maskapai mana anu kedah ditempuh, dimana cicing, mana agénsi perjalanan anu konsultasi sareng sabaraha jauh pikeun tuang atanapi numpak sapédah.

Iklim di Yunani

Iraha waé anjeun angkat ka tempat, salian hotél sareng tempat anu anjeun badé didatangan, anjeun kedah terang ...

Frékuénsi modulasi dina Benidorm

  Salami anjeun cicing di Benidorm, anjeun panginten hoyong ngupingkeun radio. Naha pikeun ngadangukeun berita, olahraga, pakumpulan sosial, ...

Produk naon anu tiasa diimpor ka Australia

Sateuacan nyiapkeun koper anjeun, langkung gampang pikeun anjeun pikeun nimbangkeun sababaraha inpormasi anu penting supados anjeun henteu meunang kejutan di pabejaan! ...