Adat istiadat Perancis

Adat istiadat Perancis

Aya seueur adat istiadat di Perancis anu tiasa urang nyorot. Tapi kami kéngingkeun anu paling ingat anu kedah anjeun terang. Anjeun siap atanapi siap?

naon ningali di tokyo

Naon anu kedah ditingali di Tokyo

Naha anjeun terang naon anu kedah ditingali di Tokyo? Di dieu kami nyandak anjeun kana wisata virtual, janten anjeun moal sono detil naon waé ngeunaan kadatangan anjeun ka ibukota Jepang salajengna.

millau viaduct

Millau Viaduct

Millau Viaduct mangrupikeun salah sahiji karya anu ngagaduhan padamelan anu hébat. Dinten ieu kami mendakan sadaya ciri sareng riwayat na.

musium kapital

Museum Kapitalis

Museum Capitoline anu disebut mangrupikeun salah sahiji halteu utama dina datangna kami ka Roma. Naha anjeun hoyong terang naon anu anjeun tiasa mendakannana?

Vatikan

Lawang ka Vatikan

Upami anjeun hoyong terang sadayana anu anjeun peryogikeun pikeun kéngingkeun tikét anjeun ka Vatikan, ieu kami nunjukkeun. Kumaha, dimana sareng sabaraha? Kami ngaluarkeun anjeun tina mamang.

naon anu tiasa ditingali di berlin

Naon anu kedah dilakukeun di Berlin

Upami anjeun mikirkeun naon anu kedah dilakukeun di Berlin, kami nampilkeun anjeun sababaraha alternatif luang anu anjeun teu tiasa nolak. Naha anjeun hoyong terang perkawis naon?

kumaha jalanna

Kuil Debod

Diajar sakedik langkung seueur ngeunaan Bait Allah Debod. Kumaha éta parantos sumping di nagara urang, asal usulna malah jadwalna pikeun tiasa nganjang ka dinya.

atraksi pulau sihir

Pulo Sihir

Naha anjeun rarancang nganjang ka Isla Mágica di Seville? Maka tong sono sadaya data anu urang tinggalkeun di dieu sabab anjeun resep pisan.

kumaha ngalih di paris

Kumaha carana ngurilingan Paris

Naha anjeun hoyong terang kumaha ngurilingan Paris, sarana transportasi sareng tikét atanapi kartu na? Sadaya inpormasi sahingga ngan ukur hariwang pikeun mikaresep diri.

legenda monumen

Kolom Trajan

Kolom Trajan mangrupikeun monumen anu paling penting di Roma. Éta ngagaduhan seueur sajarah sareng legenda di tukangeun anu anjeun kedah terang.

Adat istiadat Brasil

Adat istiadat Brasil

Tinjauan adat istiadat Brazil anu anjeun bakal terang sareng anu sanés anu kedah anjeun mendakan. Kusabab sadayana mangrupikeun bagian tina warisanna.

Kastil Colomares

Kastil Colomares

Castillo de Colomares mangrupikeun monumen anu paling luar biasa sareng perenahna di Benalmádena. Kunjungan langkung penting!

puri montjuic

Kastil Montjuic

Kastil Montjuic mangrupikeun tempat penting pikeun didatangan nalika urang angkat ka Barcelona. Upami anjeun masih henteu terang, kami bakal ngantepkeun anjeun nganggo pituduh ieu.

Buda Castle

Buda Castle

Buda Castle mangrupikeun salah sahiji hal anu dasar anu badé didatangan di Budapest. Anjeun bakal mendakan tempat anu seueur sejarah sareng legenda

Tengara Roma

Tengara Roma

Aya seueur monumén di Roma anu urang moal tiasa hilap nalika urang sumping ka kota. Kusabab kitu ayeuna urang nyandak tur tina sagala hal anu penting

Katedral paling éndah di Spanyol

Katedral paling éndah di Spanyol

Kami marios ka katedral anu paling indah di Spanyol. Tempat kalayan seueur pesona, carita sareng legenda di tukangeunana. Sababaraha kunjungan penting

Biara Leyre

Biara Leyre

Biara Leyre mangrupikeun salah sahiji kompleks sajarah sareng arsitéktur anu paling penting di nagara urang. Kunjungan penting pikeun diperhatoskeun

8 tarian dunya

8 tarian dunya ieu sanés ngan ukur ngajak anjeun jogét, tapi ogé ngartos langkung saé pangaruh sareng budaya di bénten-bénten planét.

Couchsurfing

Naon anu dipan selancar

Couchsurfing parantos janten salah sahiji cara perjalanan anu paling nguntungkeun. Pilarian terang naon éta sareng kumaha jalanna salian ti kaunggulan anu hébat.

Didatangan Universitas Salamanca

Facade Universitas Salamanca

Façade Universitas Salamanca gaduh seueur detail anu kedah diperhatoskeun. Mahluk mitologis, raja bahkan bangkong kalayan legenda.

Nganjang ka Istana Güell

Istana Güell

Istana Güell mangrupikeun salah sahiji tempat anu kedah diémutan. Hiji karya Gaudí, nyatakeun Situs Warisan Dunya.

Biara Heula San Juan de la Peña

Biara San Juan de la Peña

Biara San Juan de la Peña mangrupikeun salah sahiji tempat anu paling lambang dina abad pertengahan. Lingkungan konci anu pinuh ku legenda anu sakuduna anjeun terang

Katedral Strasbourg

Katedral Strasbourg

Katedral Strasbourg mangrupikeun salah sahiji permata arsitéktur anu hébat. Éta ngagaduhan seueur sajarah sareng panasaran anu kedah urang terang.

Rute Désa Bodas

Setenil de las Bodegas: seni ngukir batu

Dianggap salah sahiji kota anu paling panasaran di Andalusia, Setenil de las Bodegas ngajak anjeun jalan-jalan anu pikaresepeun antara imah-imah anu diukir kana batu éta sorangan.

Kumaha cara nepi ka Menara Pisa

Menara Pisa

Nyaho sakedik deui ngeunaan Menara Pisa penting pisan. Pikeun pangwangunanna, kaéndahanana sareng lingkunganana atanapi legenda anu ngagimbung di luhurna.

Ibu kota Wétan Tengah

Mesjid-mesjid lavish, distrik kauangan futuristik atanapi lingkungan anu ditulis ku sajarah ngawangun ibukota ieu di Wétan Tengah anu anjeun moal sono.

Istana Infantado

Istana Infantado

Palacio del Infantado perenahna di Guadalajara sareng ngan ukur ku permukaan na parantos dingaranan salaku salah sahiji istana Renaissance Spanyol anu pangsaéna.

7 Kaajaiban Dunya Modern

7 Kaajaiban Dunya Modern ngalebetkeun urang kana warisan anu pinuh ku sajarah sareng rahasia ti Cina dugi ka jangkung Peru.

Menara Belem di Lisbon

Menara Belém

Upami anjeun mikir badé angkat ka Lisbon, anjeun moal kantun nganjang ka Torre de Belém. Di dieu anjeun bakal mendakan sadayana detil anu anjeun kedah terang.

Sejarah biara Guadalupe

Biara Guadalupe

Pendakan permata, pinuh ku legenda, sajarah sareng perjalanan ngalangkungan waktos. Biara Guadalupe mangrupikeun kunjungan penting di Cáceres.

Paling sate Basque umum

Tusuk sate Basque

Tradisi disarengan ku gastronomi pikeun ngahasilkeun pinchos Basque. Dinten ieu kami masihan anjeun sadaya data anu diperyogikeun pikeun kagoda.

Kota-kota anu paling indah di Spanyol

Diantara kota-kota anu paling indah di Spanyol, urang ngalangkungan jalan-jalan bodas Teguise nepi ka bérés di antara alang-alang di Plaza Walikota de Chinchón.

Harga pikeun ngomean paspor

Kumaha ngabaru paspor

Pilarian terang sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan kumaha ngomean paspor. Ti mana ngalaksanakeunana, dokumén anu badé dipasihkeun sareng harga anu mayar.

Kumaha carana nepi ka Neuschwanstein Castle

Kastil Neuschwanstein

Kastil Neuschwanstein mangrupikeun salah sahiji anu paling sering didatangan di Éropa. Pandangan anu berkesan sareng gaya romantis na bakal ngangkut urang kana waktos dongéng

Istana Pena

Istana Pena

Palacio da Pena mangrupikeun salah sahiji kunjungan éta langkung seueur tibatan wajib. Tempatna di Sintra, di daérah luhur dimana alam patepang sareng pandangan anu berkesan sareng gabungan arsitektur. Tempat anu aya sajarah sareng seueur pesona anu anjeun moal tiasa gagal mendakan.

Kuil Ayutthaya

Kuil Ayutthaya

Kuil Ayutthaya mangrupikeun salah sahiji perjalanan penting pikeun ngaraosan Taman Sejarah anu pinuh kuil, istana sareng patung anu bersinar sareng pakait sareng waktos-waktos sanés. Upami anjeun ngarencanakeun nganjang ka Thailand, maka anjeun moal hilap ngeunaan tempat ieu.

Lebak Anu Murag

Lebak Anu Murag

Kami ngungkabkeun sadaya rahasia anu tiasa disumputkeun ku The Valley of the Fallen. Janten, kadatangan anjeun bakal langkung istiméwa. Dinominasikeun salaku kompleks monumental, anu ngagaduhan seueur sejarah politik di tukangeunana. Kiwari, éta parantos janten titik pertemuan rébuan wisatawan.

Tempat suci Bien Aparecida Cantabria

Tempat suci Bien Aparecida

Dinten ieu kami lebet kana Tempat Suci Bien Aparecida. Tempat ibadah kalayan mangtaun-taun sajarah sareng anu direngsekeun ku janten Panyekel Santo Cantabria. Tempat pertemuan pikeun jamaah haji sareng wisatawan anu teu hoyong sono kaéndahan tempat éta.

Katakombolan Romawi

Katakombolan Romawi

Kami ngalakukeun tinjauan Catacombs Romawi. Ti mimiti na dugi ka anu paling sering dilongok sareng tangtosna, sadaya detil kanggo tiasa ngajantenkeun perjalanan ieu, mangrupikeun perjalanan anu teu hilap. Pendakan sadayana anu anjeun peryogikeun pikeun nikmati salah sahiji poin anu paling penting di Roma.

Teras peuting Ohla

Teras pangsaéna di Barcelona

Kami marios teras paling saé di Barcelona. Setélan idéal pinuh ku méwah, alam sareng seueur luang. Seueur-seueurna diantarana nampilkeun kami musik langsung, ngamungkinkeun urang pikeun menikmati tapas atanapi koktail anu paling endah. Sudut kota anu matak dipikanyaho.

Teras pangsaéna di Madrid

Teras pangsaéna di Madrid

Kami jalan-jalan ngalangkungan teras-terasan anu pangsaéna di Madrid. Tempat luang dimana anjeun tiasa ngaraosan inuman atanapi tapas sareng rerencangan. Daérah ibadah boh pikeun urang kota boh wisatawan.

Musium coklat

Musium coklat

Musium coklat mangrupikeun salah sahiji tempat anu urang teu tiasa sono. Di Spanyol kami gaduh sababaraha juru jinis ieu. Leumpang anu manis ngalangkungan carita anu hébat. Dupi anjeun parantos nganjang?

Kristus Raja di Silao

Bukit beaker

Upami urang nyarioskeun kunjungan ka Cristo Rey, urang kedah nyarioskeun perkawis Cerro del Cubilete. Tempat anu aya sajarah, kalayan bakti sareng pandangan anu spektakuler.

Tambang Garam Kamar Santa Kinga

Tambang Uyah Wieliczka

Pendakan tambang uyah anu dikenal ogé salaku katedral uyah bawah tanah. Éta ayana di kota Polandia Wieliczka.

Tembok Lugo kumaha jalanna

Tembok Lugo

Entong sono kana sagala rupa anu ditawarkeun ku Tembok Lugo. Tina sajarahna dugi ka sagala rupa anu aya di jero, éta pantes dilongok.

Kastil Almodóvar

Kastil Almodóvar del Río

Kastil Almodóvar del Río nyandak urang hirup loba pangalaman. Tangtosna, sadayana ti jaman anu sanés dimana legenda mangrupikeun urutan poé.

joropo

Adat istiadat Vénézuéla

Kami masihan anjeun ringkesan sareng adat istiadat anu pang populerna di Vénézuéla: jogétna, sapertos Joropo, salian ti ritual, lagu sareng seueur deui!

Tatami Jepang: seni bobo di lantai

Tatami Jepang mangrupikeun salah sahiji unsur anu paling ciri di nagara Jepang sareng, kamungkinan, salah sahiji anu teu pati dipikaharti ku urang Kulon.

tuangeun di Amazon

Piring khas daérah Amazon

Kompilasi sareng asakan anu pangsaéna pikeun pinuh resep gastronomi di daérah Amazon. Piring aheng maranéhna bakal kaget anjeun!

Sarapan Inggris

Naha anjeun terang sarapan Inggris? Endog goreng, daging babi, sosis, tomat goreng mangrupikeun bahan-bahan na. Dupi anjeun parantos nyobian?

Kostum Kolombia khas

Pendakan sadaya rahasia kostum Kolombia khas Sanjuanero Huilense, tradisi Kolombia anu khas anu bakal kaget anjeun ku sulamanna.

india dina abad pertengahan

India dina abad pertengahan

Kumaha India dina Abad Pertengahan? Dinasti Gupta salami dua abad ngahijikeun sadayana India salian ti mendakan apogee anu hébat. Naha anjeun hoyong pendak sareng anjeunna?

Gastronomi Andean

Piring khas daérah Andean

Pendakan rahasia masakan khas daérah Andean sareng gastronomi na. Naon kadaharan khas daérah Andean sareng daérah Kolombia ieu?

Kostum tradisional ti Vénézuéla

Tradisi Vénézuéla

Pendakan tradisi pangpentingna Vénézuéla. Naha anjeun terang anu mana anu paling ciri tradisi béntenuel? Pendakan!

Wayuu di Kolombia

Budaya Kolombia

Kolombia ngagaduhan keragaman budaya anu unik, upami anjeun hoyong terang budaya Kolombia secara jero, tong sono analisis urang dina daérah anu pikaresepeun ieu

Khalat

Pakean lalaki hindu

Kompilasi sareng pakéan khas Hindu, baju sareng kostum pikeun lalaki. Ti mimiti Khalat, dugi ka Churidar India anu langkung modéren

Porselen Jepang

Karajinan tradisional Jepang

Naha anjeun hoyong terang langkung seueur ngeunaan karajinan tradisional Jepang? Kami ngajelaskeun sadaya rahasia budaya sareng tradisi Jepang

La Habana

Tradisi Kuba

Naha anjeun hoyong terang langkung seueur ngeunaan tradisi Kuba? Kami nunjukkeun anjeun sadayana rahasia adat istiadat Kuba: budaya, gastronomi, pesta, olahraga sareng seueur deui

Adat istiadat Portugis anu paling dikenal

Adat Portugis

Portugal mangrupikeun nagara unik pikeun ngumbara, tapi teu aya anu langkung saé tibatan terang adat-istiadatna pikeun ngararasakeun sapinuhna sareng terang sapertos kumaha budaya Portugis.

Walanda Volendam

Pakéan Walanda, éta leres

Kami nyandak anjeun Rahasia papakéan tradisional Walanda: bakiak atanapi komplén anu terkenal, kostum tradisional sareng seueur deui

7 tempat paling warna di Afrika

Ti désa-désa psychedelic di Afrika Kidul dugi ka kebon biru Marrakech, 7 tempat anu paling warna ieu di Afrika bakal nalukkeun anjeun.

Essaouira

10 kota anu paling indah di Maroko

Upami anjeun badé didatangan Maroko, tong luput pituduh kami pikeun nganjang ka 10 kota anu paling indah di Maroko, sapertos Ifrane, Fes atanapi Marrakech

Garéja St. George

Agama di Mesir modéren

Agama Mesir sok maréntahkeun kahirupan warga satempat. Islam anu pangkuatna, saatos agama Kristen sareng agama Yahudi. Kami ngajelaskeun sadayana di dieu

Ruruntuhan puri di Irlandia

Akar ngaran kulawarga Irlandia

Kami ngajelaskeun akar sareng awal nami kulawarga Irlandia sareng naon nami anu paling sering dianggo sareng nami kulawarga di Irlandia

Didatangan pantai Goa, di India

Di hiji tempat di pantai kulon India, pantai Goa teras-terasan mere ilham pangaruh Portugis, eksotikisme, sareng pesona hippie.

Hidangan di réstoran Jepang

Aturan kabiasaan di Jepang

Iinditan ka Jepang mangrupikeun pangalaman anu teu tiasa dipohokeun sanaos anjeun kedah tumut kana aturan aturan sareng protokol Jepang

Nopal de penca, piring tuangeun khas Querétaro

Kadaharan khas Querétaro

Naha anjeun didatangan Querétaro sareng hoyong ngaraosan tuangeun khas Querétaro? Entong sono resep enak na sareng gastronomi khas na didinya.

Sarapan Swédia anu khas

Naha anjeun terang yén aya resep khas Swédia pikeun sarapan anu kalebet bir? ieu sareng detil sanésna ngeunaan sarapan anu paling khas di Swédia

Blus Walanda

Kostum tradisional Walanda

Diantara baju tradisional Walanda, bakiak terkenalna menonjol, tapi kami nunjukkeun anjeun sadayana kostum tradisional Walanda

Poé Konstitusi di Norwégia

Adat istiadat sareng tradisi

Naha anjeun hoyong terang sadayana adat istiadat sareng tradisi masarakat Norwegia? tong sono tulisan ieu dimana kami ngungkabkeun sadayana adat-istiadatna

Polska Swédia lami

Polska, tarian setan

Kami ngungkabkeun sadaya Rahasia Swédia Polska, tari anu disebut sétan: sajarah, tradisi sareng jinis polska

Norwégia dina Natal

Festival Norwégia urang

Norwégia mangrupikeun nagara anu saé kanggo hirup. Sareng upami anjeun hoyong ngaraoskeun pisan, anjeun moal sono kana pésta utama pikeun Norwegia

Irlandia

Adat istiadat sareng tradisi Irlandia

Upami anjeun badé angkat ka Irlandia, henteu langkung saé tibatan terang adat istiadat sareng tradisi masarakat Irlandia. Éta henteu sadayana aya dina Poé St. Patrick!

dokumén pikeun nuliskeun norway

Sarat pikeun asup ka Norwégia

Upami anjeun hoyong lebet Norwégia, duanana pikeun digawé boh pikeun ngarambat, ieu mangrupikeun syarat utama anu anjeun kedah lebetkeun: dokuméntasi, visa ...

Naon pulau utama Jepang

Naon pulau utama Jepang?

Jepang mangrupikeun nagara anu diwangun ku langkung ti 6.800 kapuloan, tapi pulau anu paling penting di sadaya Jepang pasti aya Shikoku, Kyushu, Honshu sareng Hokkaido

Situ di holland

Kanyataan pikaresepeun ngeunaan Holland

Naha anjeun terang yén Amsterdam ngagaduhan konsentrasi musium pangluhurna di dunya? ieu sareng fakta anu langkung panasaran ngeunaan Holland anu bakal kaget anjeun

Tilu inuman khas Irlandia

Tilu inuman khas Irlandia

Kopi Irlandia atanapi Irlandia Coffe mangrupikeun salah sahiji tina tilu inuman anu paling khas di Irlandia, tapi naha anjeun terang dua inuman sanés anu paling dipikaresep ku Irlandia?

Gambar Irlandia

7 kaajaiban alam Irlandia

Irlandia pinuh kaajaiban alam. Sareng éta ngagaduhan sababaraha tempat, sapertos rawa Allen atanapi El Burren anu ngajantenkeun Irlandia tempat anu unik

Peikot India Biasa

Pakéan India

Iraha nganggo saré? Ti daérah mana masing-masing pakean khas India? Kami ngungkabkeun sadaya Rahasia pakean India sareng baju Hindu.

Hippo Nil

Flora sareng fauna walungan Nil

Inpormasi ngeunaan fauna sareng flora anu nyicingan Walungan Nil, salah sahiji anu panggedéna di planét sareng anu ngagaduhan kakayaan biologis anu unik

8 tujuan wisata anu muncul

8 tujuan wisata anu muncul ieu mastikeun yén seueur skénario anu urang masih kedah mendakan dina taun-taun ka payun.

serat optik

Penemuan penting di India

Naha anjeun terang yén catur diciptakeun di India? Dina tulisan ieu kami ngungkabkeun penemuan anu paling penting di India, sareng langkung ti hiji bakal kaget anjeun

Hindu

Kontribusi India ka dunya

Kontribusi pangageungna ti India ka dunya: matématika, élmu, basa sareng arsitéktur. Kami ngawartosan anjeun naha.

ganesa

Budaya India

Sadayana ngeunaan rasa panasaran budaya India sareng kanyataan paling narik ngeunaan budaya India, masarakat unik anu bakal ngareuwaskeun anjeun.

matryoshka

Matryoshka, bonéka Rusia

Naha anjeun hoyong terang carita anu nyababkeun Matryoshka, bonéka Rusia anu kawéntar dipisah-pisah? didieu urang carioskeun sadayana Rahasia tina karya panasaran ieu

Cina ngarayakeun festival populér

Sababaraha ciri urang Cina

Upami anjeun hoyong terang ciri-ciri urang Tionghoa, sapertos cara hirupna, lakonan atanapi budaya anu pikaresepeun, teraskeun maca pikeun terang sadayana rahasia na

Italia, tujuan wisata dunya

Tempat-tempat anu dipikaresep di Italia

Tempat-tempat anu dipikaresep pikeun didatangan dina perjalanan ka Itali. Situs ikon sapertos Roma, Sisilia, Florence sareng naon anu anjeun mendakan di unggal éta.

Budaya Mesir pikeun barudak

Panasaran Mesir pikeun murangkalih

Sejarah sareng panasaran Mesir pikeun nyaritakeun barudak. Upami anjeun kantos kéngingkeun kasempetan, angkat ka Mesir sareng aranjeunna.

Kadaharan Aheng di Hong Kong

Hong Kong, kasohor kadaharan anu aheng, ngaladénan tina daging beurit di jalanan, ogé buah-buahan sareng sayuran anu henteu dikenal di seueur nagara Éropa

Sejarah téater Vénézuél

Upami anjeun hoyong terang sajarah téater Vénézuél, tong hilap analisa lengkep ieu dimana kami ngungkabkeun sadaya rahasia téater di Vénézuéla

Pangalusna hotél di Porto

Naha anggaran anjeun terbatas sareng anjeun hoyong ngamajukeun diri anjeun atanapi anjeun ngumbara tanpa masalah artos, perhatoskeun hotél pangsaéna di Porto

Teh gunung di Kreta

Inuman non-alkohol Yunani

Upami anjeun angkat ka Yunani sareng anjeun henteu resep alkohol tapi inuman anu séhat, tong hilap nyobian cai khas Yunani sareng infusions ieu.

Tipping di Itali

Italia, tip atanapi henteu

Naha anjeun terang upami di Italia anjeun kedah ngantep tip? Di dieu kuring ngantunkeun anjeun dimana, iraha sareng kunaon.

Tips di Cina

Tipping di Cina

Naha tip kénca di Cina? Biasana? Dimana, dina kasus naon? Upami anjeun angkat ka Cina, nyerat inpormasi praktis ieu.

Kadaharan tradisional Inggris

Wisatawan anu resep wisata gastronomi, anjeun kantos nguping yén Inggris henteu pati kasohor ngagaduhan tuangeun anu lezat tapi henteu kitu

Arasy di Kota Larangan

Lima musium top di Beijing

Upami anjeun angkat ka Beijing usum panas ayeuna, pastikeun nganjang ka musium anu pangsaéna, éta moal hilap!

Sektor ékonomi peru

Peru parantos nguntungkeun tina kamekaran anu hadé salami 10 taun, tapi éta kedah nyanghareupan seueur tantangan, sapertos ...

Pariwisata alam

Wisata alam di Inggris

Dinten ieu kami ngajukeun anjeun mendakan tujuan klasik ku cara anu sanés, kumargi nagara ieu ngagaduhan kaindahan alam anu saé ...

Kaajaiban inggris

Dianggap salah sahiji nagara panggedéna di Inggris, Inggris ngagaduhan seueur rupa situs wisata anu ...

Daging buah tina Peru

Anggur naék di basisir Peru di kiduleun Lima, sareng dianggo khusus pikeun konsepsi anggur sareng ...

Michael collins

Lima film kanggo ngartos Irlandia

Pastikeun pikeun ningali lima pilem ieu ngeunaan Irlandia sabab éta bakal ngabantosan anjeun pikeun terang sareng ngartos nagara anu saé ieu.

Sakedik gastronomi Swiss

Hésé pikeun nuduhkeun hiji jinis kadaharan tradisional Swiss, sabab budaya kuliner na diwangun ku tilu ...

Asal na kakhususan mérek Heineken

Heineken mangrupikeun bir anu paling penting di dunya, sareng ayeuna kuring hoyong nyaritakeun kumaha cukangna sareng sababaraha kaanehan na.

Musik di Mesir Kuno

Musik naon anu kadéngé di Mesir

Naha anjeun ngarencanakeun ngumbara di Bumi Firaun, tapi hoyong terang naon musik anu kadéngé di Mesir? Kalebet sareng urang bakal nyarioskeun sadayana.

Diajar jogét di New York

Diajar jogét di New York

Di jalanan New York anjeun tiasa ngambekan seni, tanaga, warna, musik, eksotik. Tangtosna, dina waktos ...

Kopi Turki

Naon inuman khas Mesir?

Henteu yakin kana kumaha cara ngiringan tuangeun anjeun? Pesen inuman khas Mesir sareng anjeun tiasa ngaraosan rasa tradisional Tanah Firaun.

Mesir Pantun

Kumaha fesyen di Mesir Kuno?

Naha anjeun kantos naroskeun kumaha mode sapertos di Mesir Kuno? Unggal kelas sosial ngagaduhan baju masing-masing, tapi ciri naon anu dipibanda? Pendakan.

Pembuluh parunggu Cina

Cina sareng gangsa

Karajaan Cina ngawasa karajinan parunggu sareng ngawariskeun urang harta karun anu hébat

Papirus

Kumaha papirus didamel

Kertas Mesir, papirus, didamel tina pepelakan. Pendakan kumaha papirus didamel sareng héran jalma anu anjeun resep.

Unilever bakal muka pabrik di Pulo Kuba

Unilever bakal balik deui ka produksi di Kuba saatos berwenang ngadamel patungan sareng partisipasi Intersuchel milik pamaréntah. Unilever bakal tetep seuseueurna.

Kahirupan di Athena

Athena mangrupikeun kota simbolis, kota kabébasan, seni sareng démokrasi. Kiwari, kota modéren ieu, pinuh ku kahirupan, nawiskeun para pengunjung seueur tempat-tempat wisata, kalebet musium, rupa-rupa toko, pusat budaya anu saé, réstoran, réstoran, gereja, monumen sareng gedong lami.

tangkal natal

Tangkal Natal Rusia

Sareng sanaos seueur hal anu bénten-bénten dina Natal Rusia, tangkal Natal masih mangrupikeun unsur sentral dina hiasan

Tempat poto pangsaéna di Athena

Athena mangrupikeun tempat anu saé pikeun fotografer anu tiasa ngagambar klise tina monumen kuno di kota, taman anu saé, sareng jalan-jalan anu éndah.

Kasim di Cina

Kasim Cina kuno

Kasim di Cina kuno seueur sareng aranjeunna damel di Istana Kaisar

Teh gunung

Yunani nginum téh gunung

Di Yunani, seueur téh gunung anu dikonsumsi, infus anu didamel ku hérbal sareng ngagaduhan sipat anu saé pikeun awak

Poster Rusia

Desain poster Rusia parantos dianggo salaku médium iklan anu épéktip sareng masif, nanging ngan ukur di wilayah Soviét desain poster ngagaduhan pentingna politik.

Masarakat Pizarra

Kunjungan ka kota-kota Pizarra hartosna nyandak tur sakitar 24 désa anu diwangun dina bahan ieu.

Tanduk Alpine

Tanduk Alpine mangrupikeun alat anu didamel tina kai alami, tabung saméter satengah atanapi bahkan panjangna tilu, kalayan corong sareng tungtung buleud.

Santa Catalina, Pulo Bentang

Santa Catalina mangrupikeun tujuan anu langkung dipikaresep pikeun pembuat pilem pikeun ngarekam adegan luar anu meryogikeun pandangan anu indah sareng bentang.

Phoenix dactylifera

Flora Mesir

Kami bakal nyaritakeun ngeunaan flora Mesir, ogé kagunaan anu dipasihkeun ku urang Mesir kuno ka sababaraha pepelakan anu saé ieu. Pendakan aranjeunna.

Apel Anti sepuh Swiss

Apel anti sepuh Swiss mangrupikeun buah anu sakali dicandak tina tangkal langkung lami kana umur

Gurun Sahara

Gurun Mesir

Tanah Firaun dikurilingan ku gurun anu saé. Kami ngawartosan anjeun anu mana gurun Mesir janten anjeun teu sono ka hiji.

Kumaha ékonomi Inggris

Ékonomi Inggris parantos dicirikeun ku janten ékonomi anu padet sareng konsolidasi salaku salah sahiji ékonomi utama di dunya

Sharm el-Syéh

Kota-kota utama Mesir

Naha anjeun ngarencanakeun badé angkat ka Bumi Firaun tapi peryogi terang kota-kota utama Mesir? Upami kitu, lebet sareng urang bakal nyaritakeun ngeunaan éta.

Kuil kolom

Candi paling penting di Mesir

Naha anjeun hoyong terang mana candi anu paling penting di Mesir? Upami kitu, sumping sareng heran di tempat anu paling luar biasa di Bumi Firaun.

Mesir

Naon tradisi Mesir?

Nagara Firaun ngagaduhan adat istiadat anu panasaran pisan. Lebetkeun anjeun bakal mendakan naon tradisi utama Mesir.

Liang Daibutsuden di Nara

Lawang Pencerahan Bait Allah Todaiji

Kuil Todaiji di Nara ngagaduhan liang anu terkenal anu ngajanjikeun pencerahan pikeun saha waé anu tiasa nyebrang éta. Di dieu urang carioskeun langkung seueur.

Piramida Beureum tina Snefru

Nalika piramida Mesir diwangun

Aranjeunna mangrupikeun monumen paling wisata di nagara Firaun. Sareng aranjeunna spektakuler. Pilarian terang iraha piramida Mesir diwangun.

Khan el-Khalili

Cinderamata ti Mesir

Henteu aya anu sapertos nganjang ka pasar lokal pikeun nohonan jalma-jalma di hiji nagara. Tapi anu panghadéna nyaéta souvenir ti Mesir anu anjeun tiasa ngagaleuh.

Kuil Hatshepsut

Kumaha cuaca di Mesir

Naha anjeun ngarencanakeun badé angkat ka nagari Nil tapi henteu terang kumaha cuacana di Mesir? Lebetkeun sareng kuring bakal nyaritakeun anjeun sacara rinci sadayana anu anjeun kedah terang pikeun mikaresep.

imah tukang

Annex Rusiah, Anne Frank House

The Secret Annex, di Prinsengracht 267, mangrupikeun bumi anu paling sering dikunjungi di Amsterdam, nyaéta bumi tempat cicingna Anne Frank sareng di jerona anjeunna nyerat bagian ageung di buku harianna.

Festival tradisional di Portugal

Kumaha carana upami kitu, di Portugal aya sajumlah ageung festival tradisional sareng pésta anu dirayakeun unggal taun sareng anu tiasa didatangan ku para tamu nalika cicing di nagara Lusitanian.

Lambang sareng simbol kota Amsterdam

Lambang Amsterdam ngagaduhan tilu palang, "palang St Andrew's" pikeun ngahargaan ka Rosul Andrew, anu janten pamayang, sareng syahid dina palang bentuk X.

Musik Mesir

Lagu sunda kuno kuno

Palaku sareng penyanyi Peter Pringle parantos nyusun lagu cinta Mesir Kuno sareng téks anu dicandak tina Chester Beatty Papyrus. Naha anjeun hoyong ngupingkeunana?

Cordovan Alfajores

Resep Cordovan alfajores

Resep kanggo alfajores Cordovan tradisional gampil pisan sahingga anjeun tiasa ngaraosan rasa otentik produk régional populér ieu.

Bir Belanda, diantara anu pangalusna di dunya

Holland mangrupikeun nagara anu ngagaduhan tradisi panjang pikeun bir, éta mangrupikeun inuman nasional, sareng aranjeunna nyarios yén di Walanda anjeun tiasa mendakan anu pangsaéna di dunya.

Simbolisme kobra Mesir

Kobra Mesir ngagaduhan patalina hébat dina Mesir Kuno, dimana éta dianggo salaku simbol firaun, sareng ogé ...