Alberto Piernas

Unë jam një shkrimtar që i pëlqejnë udhëtimet, veçanërisht ato që më çojnë në vende ekzotike dhe të largëta. Më pëlqen t'i qasem çdo destinacioni si burim frymëzimi, arti apo krijimtarie dhe të eksploroj kulturën, historinë dhe natyrën e tij. Njohja me ato vende të panjohura është një aventurë e mrekullueshme dhe e paharrueshme, nga ato që lënë gjurmë në kujtesën time dhe në stilolapsin tim. Nëpërmjet tregimeve të mia, dua të ndaj me lexuesit e mi emocionet, mësimet dhe surprizat që më sjellin udhëtimet e mia nëpër botë.