Orkide

Flora në Venezuelë

Flora në Venezuelë është e lidhur ngushtë me vendndodhjen gjeografike të vendit. E vendosur në pjesën veriore të Amerikës së Jugut,...

reklamat
Kostum tradicional nga Venezuela

Traditat e Venezuelës

Venezuela gjithashtu ka shumë zakone dhe kremtime tipike siç janë festivalet fetare, veçanërisht Java e Shenjtë, pasi feja katolike është mbizotëruese në Venezuelë dhe shumë zakone dhe festa ndjekin të tilla si festa e Zojës, përkushtimi ndaj shenjtorëve dhe festa të ndryshme. .

Fushë e kultivuar në Venezuelë

Të korrat bujqësore në Venezuelë

Venezuela gjithashtu prodhon lloje të tjera të farërave të tilla si grurë, misër, fasule soje dhe lloje të ndryshme të drithërave të tilla si oriz, e gjithë kjo është për tregun e brendshëm, Venezuela gjithashtu praktikon bujqësi me lule, ashtu si Kolumbia është e përkushtuar në prodhimin industrial të luleve dhe bimëve zbukurues, por në një shkallë të vogël.