reklamat
kulturat e Kolumbisë

Kolumbia, një vend multikulturor

Si shumë vende të tjera amerikane, Kolumbia është një vend multikulturor, një tenxhere shkrirjeje e të gjitha llojeve të racave dhe qytetërimeve....

Birmani

Birmania ndodhet në Azinë Juglindore, kufizohet, ndër të tjera, me Kinën dhe Indinë, dy gjigantët e...

Punta Cana

Punta Cana është një nga destinacionet turistike më të njohura në botë. I përbërë nga nëntëdhjetë e pesë kilometra bregdet...